Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Сряда е твърде ползотворен и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Ще ви вълнуват най-вече лични неща - собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Овен

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Най-важната препоръка към вас е да забавите темпото и да не се нагърбвате с повече задачи и ангажименти отколкото бихте могли да поемете. Пазете се от разпри и от вашата импулсивност.

Телец

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Шансът на Телците за успешна реализация на целите идва съвсем на време. Ще имате шанс да се изявите по някакъв оригинален начин, така че не се колебайте да излезете извън рамките на познатото и да подхождате нестандартно към работата и житейските ситуации. Ако търсите нова любов или нови възможностите да блеснете пред околните, излизайте повече – очакват ви интересни запознанства и вълнения. Мислете положително и избягвайте да показвате егоизма си.

Близнаци

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. Утрешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Може да се справите с всяко положение, използвайки своето чувство за хумор.

Рак

Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Отстоявате идеите си. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай ви носи удоволствие. Проблемите ще ги решавате с нужната отговорност и бързина. Възможно е да получите изгодно предложение, но не бива да се залавяте веднага с него, защото резултатът може да се окаже не толкова голям.

Лъв

Не си създавайте врагове. Водете преговори на четири очи. Казано накратко, каквото и да се случва – и приятно, и неприятно, то сякаш ще идва отвън и ще бъде провокирано от други хора. Темата за кариерата ще занимава много от вас през този месец, но ще трябва да се заредите с повече търпение, тъй като, ако имате проблеми в тази област – например конфликт с шефа, има вероятност те да се проточат във времето. Изпипвайте много точно детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят.

Дева

Късметът ще е с Вас, но покажете, че не Ви липсва инициатива. Утре трябва да се огледате, да проявите хуманност. Не е изключено мнозина от зодията да станат причина за развитие от страна на онези, с които е свързан вашия бизнес. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Успешно разрешаване на важни въпроси, печалби от сделки и големи придобивки, свойствената ви щедрост, може да доведе до усложнения при деловите разговори с партньори, които няма да са във ваша полза.

Везни

Лошата тенденция, на която някои от зодията ще станат жертва утре е надценяването и възгордяването. Животът ще е забавен и интересен. Бъдете внимателни с хората. Утре и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. С радост ще установите колко много държат на Вас близките Ви.

Скорпион

Утрешният ден ще се окаже изключително спокоен. Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. При някои от вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. Пазете се от покупка, която може да сте направили, или мислите да правите и която може да ви обремени финансово.

Стрелец

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Късметът е с Вас и в личния, и в служебния живот. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера. Около средата на месеца се очертават приятелски срещи с хора, които са положително настроени към вас. Общуването ви с любимите хора ви носи радост.

Козирог

Очаквайте положителни промени. При някой от вас съществува опасност да си създадете неприятности, ако не овладеете обзелото ви недобро настроение, и не проявите търпение. Очаквайте приказки, които да ви накарат да се позамислите за собственото си поведение. Не се захващайте с няколко неща наведнъж, както и не е нужно да сте едновременно на две различни места. Опитайте се да спестявате, защото пред вас е един неясен във финансово отношение период.

Водолей

Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Бъдете внимателни с хората. Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Тактичността и деловият Ви усет ще Ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Проблемите ще ги решавате с нужната отговорност и бързина.

Риби

Нужна е трезва оценка на реалността. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили - нищо, че изглежда грешно. Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. Шансът на Рибите за успешна реализация на целите идва съвсем на време.