Едно от предимствата да живееш с партньора си е лекотата, с която може да превърнеш скучния следобед пред телевизора в страстно изживяване. Развихри фантазията си и направи ежедневието ви по-горещо.

Следобеден секс

Лято е, време за ваканция. И двамата сте си у дома и тъкмо сте приключили своя обяд. Партньорът ти е решил да полегне за час/два, но ти искаш нещо диво, секси и разнообразно. Поеми инициативата и го покани под душа. Сигурни сме, че той няма да ти откаже.

Неочаквано и на дивана

Филмов маратон, пица, пуканки и още нещо. По време на рекламите му покажи своята дръзка страна. Най-хубавото е, че трябва да бъдете бързи, за да не изпуснете продължението на филма, а възбудата ще бъде още по-голяма.

Класика в жанра

И двамата не обичате експериментите и залагате на сигурното. Знаете от какво се нуждаете и какво ви възбужда.

Ела тук

Имате гости, а ти все още не си приключила с готвенето. Разбира се, партньорът ти идва на помощ и освен за храната, той се грижи и за освобождаването на натрупаното от теб напрежение през деня. Това, че някой може да ви хване, прави удоволствието от акта двойно.

Лека нощ, скъпи

Все по-често ти се случва да се прибираш изморена от работа и да нямаш желание за нищо. Ние те съветваме да завършиш вечерта в леглото с партньора ти. По този начин ще освободиш натрупаното напрежение и ще заспиш лесно и бързо, а той ще се чувства повече от щастлив.

Източник: cosmopolitan.bg.