Можете да получите оргазъм, можете и да не получите – това е само малка част от чара на необвързаните сексуални връзки за една вечер, но ако искате всичко да мине добре и да се събудите с усмивка на сутринта, просто следвайте тези полезни съвети:

1. Не се влюбвайте

Знаем колко е трудно, когато хормоните започнат да крещят у вас думите любов, бебе, семейство – не забравяйте, че това се дължи на окситоцина в мозъка ви и че смисълът на цялата луда нощ е бил да се събудите отново необвързани и щастливи.

2. Правете безопасен секс

Не искаме да звучим като майка ви, когато сте били на 16, но наистина го имайте предвид, ако не искате да си лепнете най-малкото херпес. Използвайте презерватив и за да забременеете от човек, който почти не познавате, защото детето е отговорност за цял живот, а сексът си е просто секс.

3. Забравете кола маската

Повярвайте ни, не си струва парите и болката, за да си правите кола маска на интимните части за човек, с когото единствено искате да преспите през уикенда.

4. Избягвайте напиването

Ако наистина чувствате, че имате малко нужда от питиета за кураж, давайте, но не прекалявайте с алкохола, ако искате изобщо да се стигне до секс, както и да си спомняте за това на сутринта.

5. Помислете с кого си лягате

Ако е някой съвършено непознат тип от кварталния бар, няма проблем, но ако е колега от етажа – помислете си за последствия и дали наистина искате да виждате влажния му поглед пред офисния принтер всяка сутрин.

TrafficNews.bg