Популярната руска певица и актриса Вера Брежнева зарадва феновете си като качи свои откровени снимки в социалната мрежа. Красавицата, станала секссимвол на руския шоубизнес, пусна фотосите на страницата си в Инстаграм, на които е само по черен чорапогащник. 33-годишната блондинка демонстрира стройно тяло. За да сложи черта на всякакъв намек за порочност, Вера е прикрила гърдите си с ръка.

"Нищо излишно", коментира самата Вера снимките си. Бившата участничка в момичешката група "ВИА Гра" се омъжи неотдавна за продуцента Константин Меладзе, съобщава Bloknot.ru.

Повечето от феновете на певицата са във възторг от снимките: "Почти няма дрехи, но не е никак пошло", "Колко е красиво! Вера, ти си божествена!", "Фотосите са истинско изкуство".



Разбира се, не мина и без възмутени блюстители на морала: "Вера, как те те е срам! Без гащи си!", "Малък й е задникът", "Как мъжът ти позволява да си правиш такива снимки?", "Костя, къде си? Виж я, какво прави". 



Истината е, че фотосите са снимани в навечерието на сватбата на Вера и Константин в Италия. Певицата бе ангажирана с фотосесия за известна марка дамски чорапогащи за сезона есен/зима 2015. 

TrafficNewS.bg