Виж как го прави сексапилната певица…. в буквалния смисъл на думата. На твоето внимание – няколко съвета за по-страстни изживявания с половинката, които Джей Ло ти дава чрез текстовете на песните си.

Съвет 1: Целуни пръстите на партньора си, а след това бавно си проправи път надолу

Както казва Джен в песента си Waiting for tonight (б.а – В очакване на нощта), стани чувствена и докосни с устни пръстите му. Разбира се, нека и милото ти да не се притеснява и да те нацелува по същия начин!

Съвет 2: Бъди шумна

Ако има нещо друго на което сексапилната латина да те учи чрез текстове си е това да бъдеш дива и шумна. Не потискай емоците си! КРЕЩИ – съседите ти все някак ще го преживеят.

Съвет 3: Палавница

Няма нищо лошо в това да прави секс два пъти един след друг… или три… или четири. Подобно на Джени, ти си Never Satisfied (б.а – Ненаситна), защото никога не можеш да получиш достатъчно от него, а искаш още и още!

Съвет 4: Секс игри

Джей Ло никак не се притеснява да ти сподели, че нейният интимен живот е досущ като сцена от филм. Така че…. нека с милото ти да пробвате любимата ви секс сцена от еротична лента. Защо не започнете с някоя от последния секси филм на певицата – „Съседското момче“?

Съвет 5: На високи скорости

Защото когато Luh Ya Papi (б.а – обичаш милото си), всичко което правиш, е да си адски възбудена. През цялото време. Изненадай го с бърза свирка в колата, докато сте на път за вкъщи след работа и ще видиш, че ще ти се отплати подобаващо по-късно, щом се приберете…

Съвет 6: Да си поиграем

Спретнете си изкусителна игричка за повишаване на градусите. В песента си Come Over (б.а – Ела) Дженифър подканва любимия да й дойде на гости и да си поиграе с нея. Всички знаем, че тя определено не е имала предвид да хвърлят заровете на Монополи, нали?

Съвет 7: Открий нови места за секс вкъщи

Всеки път, когато сменяте различни секс позиции, сменяйте й стаята, в която го правите. Джей Ло си признава, че се нуждае от поне четири или пет легла, за да „свърши“ (поне това е, което пее в I Luh Ya Papi). Така че, няма нищо лошо с милото ти да започнете от леглото, а след това да „осветите“ кухненския плот, дивана, килима и т.н.

Съвет 8: Гравитация нулева

Направете го на пода. Ако On the Floor (б.а – На пода) е любимото ти парче на Лопес, то тогава започни с малко мръсни танци за любимия си и после го накарай да се развихрите долу в буквален смисъл.

TrafficNews.bg