Поредната доза секс съвети идва от авторите на книгата „ Sex Tips for Straight Women from a Gay Man“ („Секс съвети за хетеросексуална жена от гей“) - Маги Бърман и нейния приятел хомосексуалист Дан Андерсън. Те съветват жените как да се държат, за да изразяват по правилен начин своята сексуалност.

1. Съвети за външен вид

Не прекалявайте с парфюма и подбирайте добре бижутата си – препоръчително е да избягвате висящите и претрупани обици, за да няма инциденти. При възможност опитайте се да не разкривате на мъжа вашите разкрасителни тайни като екстеншъни или ноктопластика. Огромната кралска спалня определено прави впечатление и предоставя по-голямо пространство за забавления. След като вече споменахме спалня – в случай, че имате дори едно плюшено мече или друга играчка, скрийте я задължително. Винаги дръжте няколко презерватива в нощното шкафче.

2. Мъжете и техните правила

Всички мъже знаят много добре колко точно са надарени. Не се опитвайте да преигравате и да го възхвалявате повече, отколкото всъщност е, защото мъжът ще го сметне за подигравка и едва ли ще ви прости. В някои случаи мълчанието е препоръчително, но дори да кажете нещо, направете го само, ако наистина има нужда от похвала.

3. Началото

Целувката: Какво прави една целувка добра? Топли влажни устни и желанието да ги усетиш. Не го мислете предварително, когато има желание, всичко се получава добре.

Любовни захапки: Захапвайте леко, защото не знаете дали партньорът ви няма по-чувствителна кожа на места. Ако решите да оставяте следи, правете го само в зони, които няма да се виждат под дрехите.

Масаж: Към масажа може да включите леки надрасквания с нокти. Нека обаче той не продължава повече от 10 минути, освен, ако не искате да приспите мъжа.

Гласът: Опитайте да направите гласът ви да звучи по-мръснишки, като използвате по-ниските и секси тоналности на гласа си. Не е толкова важно това, което говорите, а начинът, по който го правите.

4. Трябва да можете да отказвате

Фантазиите са нещо полезно, стига да не са неизменна част от сексуалния живот. Няма нищо лошо човек да си фантазира за стриптийз, секс в асансьор, връзване, закопчаване с белезници и така нататък. Ако нещо не ви допада обаче, трябва да може да отказвате.

 

TrafficNews.bg