Следващите истории са за моменти, които участниците биха искали да забравят. Но да си признаем – всеки е имал такъв или подобен инцидент, пише cosmopolitan.bg

Ето ги и тях:

„Попитах гаджето си каква е сексуалната му фантазия и той ми сподели, че винаги е искал да влезе през вратата след работа, а аз го чакам, смъквам му панталоните и му правя най-страхотната френска любов.  

Няколко седмици по-късно аз решавам да превърна неговата фантазия в реалност. Прибрах се по-рано, изкъпах се, облякох любимото си бельо и го зачаках с нетърпение.

Веднага щом влезе, сграбчих панталоните му, разкопчах ги и ги смъкнах до земята. Той знаеше какво точно ще направя и се възбуди веднага. Смъкнах бельото му, но не уцелих от вълнение и пенисът му се блъсна директно в окото ми. Залитнах назад и паднах на пода, държейки окото си с ръка, превивайки се от болка. Наложи се той да се закопчае и да изтича да вземе капки за очи. Фантазията се провали”.

Анита (29)

„Запознах се със сладко момче в един бар и реших да го заведа в нас. Правихме страхотен секс, но след това той започна тихо да ридае. Не знаех какво да направя, затова му казах лека нощ, целунах го и заспах. Когато се събудих, той си беше отишъл, но усетих мокро петно в леглото. Помирисах го и се оказа, че се е напикал”.

Еми (25)

„Правех секс с приятеля ми, когато без да искам казах името на колега, с когото през деня бяхме пийнали по едно. Грешката беше невинна, но беше ужасно. Няма нужда да казвам, че настроението доста падна”.

Силва (24)

„Бях тръгнала към гаджето си за уикенда и бях на летището с майка си, която ме беше докарала. Докато вървяхме, се чу шум от сака ми и един полицай се загледа. Каза ми да си отворя багажа и викна колегите си. Пред майка ми и няколко униформени трябваше да извадя всичко на земята, включително вибратора, който носех за изненада на гаджето. Голяма изненада…

Ива (31)

„Бях на купон в къщата на приятел и с гаджето решихме да го направим набързо в някоя стая. Отидохме до една спалня и започнахме веднага. След малко видях, че по леглото има кръв. Реших, че гаджето ми е в цикъл, но тя каза, че не е, тогава се огледах и видях, че съм прещипал явно с ципа пениса си и от него е кръвта. Приятелката ми се втурна да вика приятели на помощ, защото се изплаши. Намери ха ме със свалени гащи и кървящ. На път за спешното минах през всички в хола, които бяха на купона…”

Иво (27)

„След пиянска вечер с приятелки реших да изненадам спящия си приятел с френска любов. Започнах да целувам пениса му и за щастие се събуди. Всичко вървеше по план, бяхме се разгорещили, когато внезапно повърнах върху него. От миризмата на повръщаното му се догади и той повърна. Прекарахме нощта в пране на чаршафите и къпане”.

Кели (25)

„В желанието си да направя нещата по-пиперливи за нашата годишнина, си поръчах секси бельо за романтичната нощ, която се задаваше. Всичко вървеше добре, докато не влязохме в спалнята. Съблякох се в края на леглото и реших бавно да се кача със секси рачешко ходене между краката му и да го целуна, но не прецених разстоянието и стъпих върху тестисите му. Той изкрещя от болка и аз прекарах нощта в извинения и държейки торба с лед върху скъпоценностите му”.

Мира (28)

„С приятеля ми много искахме да опитаме отзад и една палава вечер аз събрах кураж да му позволя да си пъхне пръста в дупето ми. Той ме овлажни и започна бавно, докато вкара три пръста. Беше страхотно, а и използвах вибратор за клитора си. Той обаче започна да ускорява темпото и аз почувствах как искам да акам. Не можех да се сдържа и го направих. Върху ръката му. Не сме опитвали след това, защото се притеснявах, че може да се случи пак”.

Сона (23)