Силните ни половинки редовно го играят големи играчи и държат да са на челните места що се отнася до секс класации. Пичовете твърдят, че са царе във всичко, но най-вече в секса. Е, приятелчета, това не е така – и ние всеки мацки го знаем! Причината ли? Ами има си няколко секс проблема, които всеки един мъже е преживявал в съзнателния си живот! Ето, кои са те (и само за протокола: мацките са пределно наясно с тях):

Да Я видиш за първи път!
Тук имаме предвид не нея, а ВАГИНАТА й. За тази ситуация и цялото порно на света не може да подготви момчетата и съответно каква ще бъде (или трябва да бъде) тяхната реакция. Преди да стане съдбовната среща пичовете винаги търся всевъзможни щуротии онлайн или пък си говорят с приятелите си, ама никога нищо не е както на живо. За да ти стане по-ясно: Когато мъж види вагина за първи път е нещо, като когато туристите гледат снимки на Гранд Каньона, но всъщност нищо не може да ги подготви за огромната гледка, която се открива пред тях. Проблемът при мъжете е, че колкото й „нежни приятелки“ да видят през живота си, все ще дойде момента, в който продължават да се очудват от гледката (било то за добро или лошо)

Знам какво правя, казах!
Момчетата редовно го правят този номер! „Знам какво правя, бе! Знам къде ти е клиторът“….Пичове май е крайно време да свикнете с идеята, че вече всички мацки на земята са пределно наясно, че представителите на силния пол не могат да намерят тази заветна точка, или пък намират, но си нямат представа, че е тя, или пък въобще си нямат представа какво е това…В крайна сметка каквото и да е от трите (или повече) варианта, то поне не се опитвайте да го играете богове между чаршафите, като в крайна сметка не е така (поне що се отнася до знания и локации).

Ауч, крампирам!
На силните ни половинки им е адски трудно да знаят, че адът идва и въпреки това да се държат на ниво. Тук ти говорим за ситуацията, в която той е напълно наясно, че съвсем скоро ще получи крампа, но въпреки това се държи не като жрец ами като професор на жреците….Някои Олимпийски игри ли каза?

Грешната дупка!
И да си признават, и да не си признават – на пичовете все веднъж в живота им се е случвало да получат нежелани пръстчета на нежелани места. Говорим ти за „задния двор“ и онези моменти, в които дамите решават да следват това, което пише в женските списания, и да изненадат партньорите си с „палави движения с пръстите“. Е, в тези моменти всичко за което си мислят пичовете е: НЕ ПРАВИ ТОВА БЕЗ ДА СИ ПОПИТАЛА, МАМКА МУ!!!!!!!!!!!!

Горичка от косми
Обикновено мъжете рядко обръщат внимание на космите по срамните им места. Те си знаят, че имат горички тук и там, но това никак ама никак не ги притеснява. И така докато не дойде един хубав момент, в който някоя секси мацка им отказва свирка само, защоо няма огромното желание да си похапва твърди и гадни косми! Момчета, за бога, има неща като самобръсначки и други подобни!

Инструкции за опътване
Така, нека си говорим реално, ама много, много реално! При първите си срещи с кондомите мъжете буквално нямат представа какво правят ама наистина. Нямат идея как да си сложат презерватива или пък как да попитат мацката да го направя, само силно се надяват тя да им каже, че може да зарежет предпазните мерки (което е адски НЕ окей!). Лошото е, че и при няколкото последвали пъти на сексуален акт пичовете нямат представа какво точно правят, как го правят и как се заплитат в море от лубрикант и латекс. В последствие обаче нещата се нареждат и вече няма нужда той да си носи по поне кутийка презервативи само за единя секс, тъй като всеки път нещо се обърква при слагането на гумичката.

В средата на нищото
Един от секс проблемите, които мъжете се сблъскват още от ранна тийн възраст е тогава, когато съвсем случайно (или пък не) родителите им влязат в стаята, докато той се любува, в буквалния смисъл, на някое е красиво момиче. Пичове, кофти тръпка, знаем. На нас жените също не ни е много готино вашите да ни видят голи под вас или над вас, или в някоя друга поза – така че, тук определено сме квит!

This is SPARTA
Онзи красив, очарователен, магичен момент, в който тя без да иска, разбира се по време на секс, го удря в топките. О божеееееееееее! Предателство! Или поне това си мислят мъжете, докато се опитват да продължат да правят секс, въпреки че се чувства така, сякаш съществото, което обичат ги е предало и ги е наритало зверски.

TrafficNews.bg