Нашите топ пози за приятен летен секс, без евентуални усложнения:

Изправени - Позата е подходяща за зодия: Телец, Рак, Водолей, Везни! Също много подходяща, защото не ти се налага да лягаш на пясъка. Особено ако си намерите усамотено местенце и нещо, на което да се облегнеш удобно.

Във водата - Позата е подходяща за зодия: Овен, Лъв, Стрелец, Риба! Ако много държите да правите секс на плажа и да запазите приличие, водата е идеален вариант. Изчакайте всички да си тръгнат и се цопнете в морето. Той може да те държи за задните части и да проникне в теб, дори без да си махате банските. Само внимавайте да няма много вълни.

На плажната топка - Позата е подходяща за зодия: Овен, Лъв, Стрелец, Риба! Плажната топка е чуден аксесоар за плажен секс, но я използвайте само ако сте съвсем сами и няма опасност някой да дойде. Струва си да опитате поне веднъж. Сложи я под корема си накарай партньора си да проникне изотзад. Така ще си спестиш неудобството с пясъка.

Излегналата се лъвица - Позата е подходяща за зодия: Близнаци, Скорпион, Дева, Козирог! Сексът на шезлонга, е не само идеен, но незабравим и романтичен, особено по залез. Накарай партньора си да легне по гръб, ти легни върху него с прибрани крака. Така натискът върху клитора ти ще е по-голям и удоволствието още по-голямо. Той ще може да гали гърдите ти, а ти да контролираш скоростта и дълбочината.

Позиция „Плюшено мече“ - Позата е подходяща за зодия: Близнаци, Скорпион, Дева, Козирог! Направете си пикник на усамотен плаж. След това си направете интимен масаж на краката и го накарай да коленичи в поза за предложение за брак. Покачи се върху него и го възседни. Позата е идеална за целувки, гледане в очите и гушкане, а също и за идеално проникване.

Каубойската назад - Позата е подходяща за зодия: Телец, Рак, Водолей, Везни! Друга класика от спалнята, която е идеална и за усамотен плаж, докато си гледате залеза. Най-хубавото е, че пак избягваш пясъка в дупките.

Под одеалото Позата е подходяща за зодия: Телец, Рак, Водолей, Везни! Основните правила за секса на плажа са пази се от пясъка и чужди очи. Ако все пак не сте готови за пълна програма на плажа, можете поне да започнете с форплея. Изчакайте да си тръгнат спасителите и се гушнете под одеалото. Носете широки дрехи, за да можете лесно да се опипвате. Хем е забавно, хем никой няма да разбере какви ги вършите.

Кучешката - Позата е подходяща за зодия: Овен, Лъв, Стрелец, Риба! Тази класика е идеална за начинаещите в секса на плажа. Основното му предимство е, че няма да ти влезе пясък в дупките и може да доста дискретен, ако оставите част от дрехите върху себе си. Ако сте на усамотено място, можете да постигнете идеалната поза само с леко накланяне на таза.

Едно бързо на барбекюто - Позата е подходяща за зодия: Близнаци, Скорпион, Дева, Козирог! За тази популярна лятна поза трябва да се наведеш на маса, плот или легло. Ако носиш пола или рокля ще е още по-удобно, защото няма да се притесняваш от излишни дрехи. Можете да го направите навсякъде с удобна повърхност, дори в плиткия край на басейна.

TrafficNews.bg