Когато става въпрос за секс, голям не винаги означава по-добър. Но пък и сексът с твърде малък има своите минуси. Всеки проблем, обаче, има решение. Предлагаме ви няколко подходящо секс пози според размера.

Г-н Огромен

Сексът с надарен може да не бъде толкова главозамайващ, колкото сте си мислили, особено ако не сте достатъчно възбудени, добре овлажнени или сте прекалено тесни там долу. Обичайните проблеми, които съсипват секса с надарен са болката и протриването на кожата. Достатъчно е, обаче, да използвате подходящ лубрикант, да отделите повече време за любовна игра, както и да изберете подходяща поза, така че сексът да бъде наистина възбуждащ и за двама ви, пише Rozali.com.

Най-добре забравете кучешката поза, както и други подобни, предполагащи дълбоко проникване. Заложете на секс поза „Ездачка“, като така ще имате пълен контрол върху сила, бързина и дълбочина на проникване, без да се стига до нежелан дискомфорт. А и гледната за Него отдолу е повече от задоволителна..

Г-н Нисък и Дебел

Когато дължината е някак незадоволителна, но пък диаметърът компенсира, изберете поза, която ще ви осигури дълбоко проникване и отпускане на вагиналната мускулатура. В противен случай стягането може да доведе до болка и протриване. За целта не пропускайте любовната игра, след която обгърнете с ръце и крака партньора си и се притиснете към него, така че да се почувствате сякаш сте в кресло, след което започнете плавни движения.

Секс пози според размера

Г-н Висок и Строен

Когато говорим за размер, обичайно се набляга на дължината. Но, когато е налице само дължина, без обиколка, става ясно, че едното без другото отново ви изправя пред проблем. Изберете поза, при която да сте със свити крака и притиснати максимално едно в друго бедра, така че да се увеличи триенето при проникване.

Г-н Къде ми е лупата

По-лошо от това като че ли няма накъде, но положението е поправимо. Забравете за лубрикантите, легнете по корем и  повдигнете дупе със свити бедра, като така ще си осигурите достатъчно триене и дълбоко проникване. Или пък легнете на масата, така че дупето ви да е в самия й край, кръстосайте и изпънете крака върху гърдите му.

Секс пози според размера

Г-н Светът ми е крив

С такъв партньор имате възможност да експериментирате с нестандартни и дори изглеждащи като да бъдат невъзможни за изпълнение секс пози. Легнете по гръб, а той на една страна с лице към вас и преплетете краката си. Или пък докато той е седнал или легнал по гръб, седнете с гръб и обърнати леко с рамо към него.

Секс пози според размера