В секса обичаме да доминираме, но и да редуваме ролите с партньора си. Доверявайки се на любимия човек, преоткривайки взаимно своите сексуалности, можем да направим изживяването в спалнята наистина незабравимо.

В следващите редове споделяме 4 секс пози, за онези моменти, в които партньорът ви би искал да е доминиращ. Вижте кои пози, освен мисионерската могат да ви доставят удоволствие.

Стояща поза

За тази секс поза жената трябва да е легнала удобно на спалня, диван, маса... Партньорът ѝ, който може да е изцяло прав или да застане на колене, повдига ханша, като същевременно придържа и бедрата ѝ. Донякъде тази позиция не е много удобна за мъжете, но ако си осигурят достатъчно баланс и удобна височина на партньорката им, преживяването може да бъде приятно, пише Az-jenata.bg.

Поза ножици

Тук може да се експериментира с позицията на мъжа, който за повече удобство би могъл да застане на колене. Тази секс поза осигурява едно по-различно, но дълбоко и приятно проникване, като жената може да бъде галена от партньора си и на други интимни места по време на акта.

Поза орални ласки

Любовната игра може да бъде толкова дълга и разнообразна, колкото вие решите. Оралните ласки са незаменима част от добрата любовна игра. Когато един мъж е доминиращ в спалнята, той винаги намира начин да го изрази по време на орален секс.

Представете си онази поза, в която той е легнал на спалнята по гръб, а партньорката му е върху него, обгърнала лицето му с бедрата си и той целува интимните ѝ части. В случая, когато мъжът доминира местата се разменят и той е този, който изненадва партньорката си отгоре, за да се наслади на оралните ѝ ласки.

Мързелива кучешка поза

Класическата кучешка поза може да бъде разнообразена и това е единият от вариантите, в които разбира се мъжът отново е доминиращ. Жената е легнала на спалнята по корем, като под коремчето може да постави 1-2 меки възглавници, за допълнително повдигане на ханша.

Партньорът ѝ е почти изцяло легнал върху нея, като има опора с ръцете си. Темпото се определя от него. Една чувствена секс поза, независимо, че партньорите почти нямат визуален контакт.