Можем да започнем с кратък очерк за това колко полезен, важен, но и отговорен е сексът. Обаче по-добре да караме направо с интересната част – как сексът да бъде винаги страхотен? Ами със страхотни пози! Ето ги и най-добрите, а вие сте тези, които да решите кога на кои да се доверите.

 

1. Центрофуга


Повече вибрации – повече удоволствие. Той сяда на пералнята и вие върху него. Дано само да ви е здрава машината.

 

2. Стълба към небето


Идеална за всички, които не могат да издържат до спалнята. Много по-удобно е, ако стълбите имат парапет, където дамата да се държи, че току-виж страстите станали пожар.

 

3. Сливане


Позата, която гарантира оргазъм на жената. Сядате един срещу друг и дамата си качва краката на раменете му, което пък стяга мускулите и ускорява оргазма.

 

4. Паяк

Предимството тук е, че можете да се гледате, телата са открити, а гледката възбуждаща. Сядате един срещу друг, жената ляга назад като се подпира на лакти. Разтваря си краката и ги поставя около кръста му.

 

5. Лъжица един срещу друг


Позата е идеална, ако дамата е бременна или някой от партньорите има контузия. Защото не изисква почти никакви усилия, а удоволствието е гарантирано. Лягате си удобно един срещу друг, жената съвсем леко разтваря краката, колкото да може той да проникне и се започва с движенията. Позата, освен идеална за гушкане и целувки, осигурява и стимулиране на клитора.

 

6. Х-образната


Перфектната поза за по-дълъг секс. Сядате един срещу друг. Жената ляга по гръб, а краката ви са между краката на другия.

 

7. Интегрална


Чудесно разнообразие за любителите на мисионерската. Жената е по гръб, повдига десния си крак, а мъжът прониква, наведен леко встрани.

 

8. Опакован подарък


Изключително интимна поза, много прилепнала плът за още по-голяма близост. А и не изисква много усилия. Лягате настрани един срещу друг или пък жената по гръб и мъжа върху нея. Цялата работа е тя да увие краката си около кръста му.

 

9. Мисионерската


За нея няма какво да кажем. Всички я познаваме отлично. Но просто не можахме да си позволим лукса да я пропуснем.

 

10. Лъжичка


Хубавото на тази поза е, че след секса направо може да си заспите така. Двамата сте легнали настрани, мъжът е отзад. Жената може леко да издаде дупето назад, за да бъде по-лесно. Имайте предвид, че точно позицията на дупето е решаваща за сетивността, така че можете да експериментирате – по-напред, по-назад, леко издадено встрани…

 

11. Балетист

 

Поза за бърз секс в тясно пространство. Изправени сте един срещу друг, жената повдига единия си крак, а мъжа я хваща през кръста.

 

TrafficNews.bg