Няма начин да не ви е добре познат.

Aко вече сте преминали тийнейджърските години, поне си спомняте с усмивка как повечкото алкохол и опиянението от новогодишните емоции са ви на накарали поне веднъж да съгрешите на прага на Новата година.
                                 
Нова година не е като Коледа. В святата вечер на Рождество Христово пуританките стеснително дърпаха гащичките си нагоре и спазваха канона. Само по-разкрепостените убедително смъкваха поличките надолу и се възползваха от празничните дни. На Нова година обаче, дори най-праведните могат да се развихрят и да забравят задръжките.
 
6719_1.jpg

Преди време един познат ми беше казал „Недей да правиш секс на Нова година, защото ще си пре... късмета през цялата година”. Други пък ме убеждаваха със сентенцията „Трябва да правиш секс на Нова година, за да ти върви в любовта през цялата година”. Лутайки се в размисли кое е по-правилното, реших, че трябва да намеря убедителни доводи, за да ви накарам да разпуснете душите си и да правите секс, колкото, когато и с когото желаете.

Проучване на  Университета в Тексас е подредило 237 причини, които подтикват хората към сексуални подвизи. Сред най-честите са бушуващи хормони, изразяване на любовта, физическа наслада, внезапно привличане с определен човек, празнуване на рожден ден и друг повод. Не липсват и отговори от сорта на „Исках да изгоря калории”, „Бях пияна”, „Исках да се издигна професионално”.

Явно за всеки сексът има своята основателна причина, колкото и странна да звучи на останалите. Ние от Розали, развълнувани от предстоящия празник, се опитахме да обобщим кои са най-честите и най-сигурни признаци, че ще съгрешите в Новогодишната нощ? (само за необвързани)
  •  Прекалили сте с питиетата и ви се иска да направите нещо интригуващо. Опиянението и емоциите променят стандартното ви мислене и ви тласкат към нестандартни неща.

  • Постарали сте се над външния си вид и всички мъже наоколо го забелязват. Обграждат ви с внимание и кандидатите са не един. Колкото и да се дърпате, някъде между полунощ и сутринта, все ще се спрете на някой от желаещите.

  • Попаднали сте на парти, където изненадващо някой чаровен мъж ви привлича вниманието и ви се иска да бъдете с него на мига. Хора, музика, разгорещени страсти... Не се спирайте сами, а изживейте мига, за да запазите този сладко-срамен спомен за себе си.

  • Искате да се заредите с настроениеи вярвате, че няколко часа лудуване след наздравиците, ще ви накарат да се чувствате перфетно не само на 1ви януари, но и доста след това. А и храната май беше тежка, трябва да разтоварите калории.

  • Не сте правили секс от дълго време, а наоколо има перфектни мъже. Чувствате се нервни, потиснати, загубили сте самочувствие и са ви излезли неприятни пъпки по лицето, които само вие знаете от какво са. Тялото ви крещи „Имам нужда от секс!” Ако няма да съжалявате, действайте.


Какви са вашите доводи, за да правите секс в ранните часове на 1ви януари? Ще робувате на максимата, че ще провалите късмета си или задължително ще се впуснете в сладострастни игри, за да ви върви през цялата година. Както и да решите да действате, ви пожелаваме да изживеете най-вълнувщата Новогодишна нощ и да се заредите с много настроение за предстоящата година.

TrafficNews.bg