Недей да се занимаваш с мъже, които искат орална любов, но не са готови да ти отвърнат със същото. Ти не си по-маловажна от него, и той няма причина да не се погрижи за твоето удоволствие, особено ако ти не му отказваш обратното.

Не имитирай оргазъм. Мъжете не обичат да се правиш, че изпитваш удоволствие, а всъщност това да не се случва. Не е лесно да му кажеш „Виж, не правиш нещата така, че да ми харесва достатъчно”, но е по-добрият вариант, отколкото да си мълчиш. Ако пък откаже да се постарае, не се занимавай повече с него, не си струва.

Не си спестявай въпросите за здравето му. Много е важно да разбереш дали не страда от полово предавани инфекции, преди да си легнеш с него. Нормално е дори да си направите заедно тестове, преди да пристъпите към секс, особено ако не с познавате отдавна.

Не се страхувай да му признаеш, ако те боли. Възможно е да не изпитваш голямо удоволствие от някоя поза. Непременно го помоли да я промените. Това няма да го отблъсне от теб, освен ако не е някой, който не си заслужава и да погледнеш повече.

Няма нужда да стенеш от удоволствие за неща, които всъщност не са ти особено приятни. В противен случай той ще продължи да ги прави, мислейки си, че се чувстваш страхотно. Запази мълчание, докато не се усети, че нещо не е наред и не се опита да промени ситуацията.

Не използвай заобиколни начини да му кажеш какво ти харесва в секса. Няма нужда от недомлъвки, направо си поискай това, което ще те докара до оргазъм. Той едва ли може да чеге мисли, нали? Направи нещата по-лесни и за двамата!

Не влизай в банята, за да се освежиш точно преди да сте пристъпили към най-важното. Да, ясно е, че искаш да се чувстваш възможно най-добре, но е възможно страстта да си отиде, прекъсвайки я с някакво миене на зъби например.

Дори и да не си прясно обезкосмена, не се лишавай от секс. Никой нормален мъж няма да те отблъсне, само защото имаш няколко косъмчета тук-там.

Не го лъжи, че не искаш да правиш секс, защото не се чувстваш добре, ако си неразположена. Мъжете знаят за тези неща и не е никакъв проблем да му кажеш истинската причина, а не нещо от рода на „Лошо ми е” или „Изморена съм”.

Не му казвай да не се старае да те докара до оргазъм, защото така или иначе свършваш бавно. Това не е много умно. Помогни му да ти достави удоволствие и се отпусни.

Не се опитвай да изглеждаш възможно най-секси, когато получаваш оргазъм. Сексът е за удоволствие, не за да позираш. А и със сигурност, щом сте стигнали до там, за него ти си супер секси.

Не се опитвай да разбереш какво мисли той по време на секс и дали те намира за достатъчно добра в леглото и достатъчно секси. Ако се съсредоточаваш в подобни мисли, удоволствието ще изчезне, а на негово място ще дойде напрежението.

TrafficNews.bg