Когато пуснем нова версия, тя идва с някои много впечатляващи опции. В този случай – доста палави такива.

Зърна на показ

Яхни го, докато е седнал с изправен гръб и изпънати напред крака. Докато се наместваш върху пениса му, плъзни коленете си напред на леглото зад него и се отпусни назад, така че гърбът ти се опира на бедрата му. Докато той се движи, му кажи да се наведе напред и устата му да попадне на гърдите ти, след което го помоли да гали с език (или хапе) зърната ти – каквото ти харесва най-много, пише Cosmopolitan.bg.

Може и да ме напляскаш

Той сяда с протегнати крака – яхни го, като в позата на ездачката, но обратно, с протегнати назад крака и тялото ти наведено между бедрата и прасците му. На него много ще му хареса незабравимата гледка отзад и колко е лесно нежно да те пляска по дупето. Можеш да направиш нещата още по-страстни, като му кажеш да те дръпне леко за косата.

Мисия Контрол

Докато той е легнал по гръб, го накарай да вдигне коленете си до гърдите. След което го яхни и стисни бедра така, че твоите да обхващат неговите. Преди да полегнеш върху него, вземи гащичките си, колана на хавлията си или чифт пухкави белезници и завържи ръцете за рамката на леглото, така че ти да държиш изцяло управлението.

Поиграй си с колана

Седни на плота на шкафа, като той е прав и с лице към теб, и прокарай колан през широката част на гърба му. Като се държиш за краищата му за равновесие, вдигни краката си върху раменете му. Използвай колана, за да придърпаш горната част на тялото си по-близо до него и за да изживеете лека версия на секс с връзване, докато той се движи в теб.

Пийп Шоу

Започни, като легнеш по гръб със свити колене и крака във въздуха, и го накарай да коленичи пред теб. Задръж главата си изправена, докато той държи глезените ти и повдигни дупето и тялото си така, че да са на нивото на пениса му. След като влезе в теб, разтвори краката си колкото се може по-широко, за да му представиш гледка, която никога няма да забрави.

Кучешката с поглед надолу

Пренеси кучешката до ново ниво, като добавиш малко йога. Накарай го да те пусне малко за секунда, след това се наведи ниско в кучешката надолу – дупето ти е високо във въздуха, като само дланите и стъпалата ти докосват леглото. Той може да застане зад теб и да присвие леко колене, за да влезе в теб отзад, докато се държи за бедрата ти, за да ти помогне да запазиш тази поза (защото ръцете ти може и да не издържат).

Дива езда

Той трябва да легне по гръб с един подвит крак. Яхни го настрани и се намести върху пениса му. Притискай се към крака му, за да стимулираш клитора си, докато го яздиш. Така ще имаш и прекрасен достъп до топките му, затова се възползвай от възможността да си поиграеш с тях – това е област, където мъжете искат повече внимание, според скорошно проучване на Cosmo.

Вибриращо V

Яхни го с лице към него, докато седите на стол. Сграбчи го отзад за врата или за раменете за опора, след което повдигни крака, така че твоите прасци да са върху раменете му, и го язди. Тъй като ръцете му са свободни и клиторът ти му се пада точно отпред, го накарай да използва вибратор за убийствен двоен оргазъм.