Британският таблоид "Дейли мирър" публикува петте най-често използвани оправдания, с които жените отказват секс на партньорите си по време на ваканция, пише БТА.

Изданието цитира последно проучване, според което 75 процента от анкетираните дами признават, че по време на летните отпуски техният сексуален живот силно се активизира. В същото време 65 процента от запитаните доверили, че са прибягвали до някакви оправдания, за да откажат любовни ласки на партньора, подготвяйки се да му изневерят с друг.

Сайтът за изневери "Виктория Милън" провел допитване с 4251 жени от над 20 страни. Най-честото оправдание за избягване на секс било - "Прекалено е топло, а ние сме много потни!" Този заблуждаващ маньовър се използвал в 19,4 процента от случаите. Второто по популярност извинение били болките в стомаха или възможно хранително отравяне с 17,6 процента от предпочитанията. Третата лъжа - "Пих твърде много, чувствам се замаяна" била използвана от 16,3 процента от анкетираните.

Четвъртото по популярност оправдание играело на регистъра на ревността - "Няма да получиш секс, защото днес прекалено много се заглеждаше в жените по бикини!" - с 13,2 от предпочитанията. 11 на сто от дамите пък хвърляли вината на слънчевите лъчи за отказа им - "Изглежда съм изгоряла, цялото ми тяло гори!".

Още новини ТУК

TrafficNews.bg