Броят на интимните контакти и тяхното качество е от особено значение за здравината на една връзка. Има двойки, които изпадат в рутината и правят секс все по-рядко. Други пък, притиснати от определени обстоятелства, не могат да разнообразят и го правят на едно и също място.

Дали заради мисълта, че пространството е тясно и неудобно или поради други притеснения от страна на един от партньорите, много малко се решават да правят секс в колата. Или опитали един път, те не предприемат втори. Но понякога смяната на обстановката може да повлияе положително на интимната връзка.

Ето 6 съвета за секс в колата, които ще ви помогнат за по-добро изживяване:

1. Почистете колата

Основното притеснение на много жени е, че в колата има прекалено много бактерии, които могат да ѝ докарат различни инфекции. Ако планувате да правите секс с гаджето в автомобила си, постарайте се да го изчистите добре, за да може обстановката да предразполага към него повече от сладки приказки в тъмното. Може да си приготвите малко одеяло в багажника, което да използвате за по-голямо удобство.

2. Не подценявайте локацията

За да се чувствате комфортно и двамата, помислете внимателно на кое по-закътано място да отидете, за да не ви обезпокоява никой. За предпочитане е да отидете някъде извън града, в гората или полето, където няма голям поток от хора.

3. Внимавайте със седалката

Няма голям избор от места в колата, на които да правите секс. Трябва да избирате между задната седалка и предната до шофьора. Някои автомобили са по-широки отзад и няма проблем да пробвате 1-2 пози, но при повечето модели отпред е по-добре както за мъжа, така и за жената, пише Tialoto.bg.

4. Не разпилявайте дрехите

За да не търсите бельото си под седалката след секс, съблечете се така, че всичките ви дрехи да са на едно място. После може по-лесно да се облечете или завиете с тях, за да се гушкате. Но ако ги разпилеете, ще се изнервите докато ги изнамерите.

5. Създайте атмосфера

Може да гледате звездите и да слушате музика. Задължително изгасете светлините на колата. Ако искате да слушате музика за настроение, оставете колата на контакт. Внимавайте – никак няма да е хубаво, ако акумулаторът ви падне, докато правите секс и след това автомобилът ви отказва да запали.

6. Внимавайте с позите

Сексът в колата е предизвикателство за много двойки, но усещането може да бъде помрачено заради неправилно избрана поза. Ако сте на задната седалка, жената може да е отгоре или обратно – мъжът да поеме контрола. Дори и да изберете предната, застанете така, че да има достатъчно място за движенията и на двамата.