Възможно е някои от нас да мислят за секса в кола за глупаво нещо, което правят само тийнейджърите (това е една от причините да имаме шофьорска книжка все пак :)), но всъщност той може да бъде наистина забавен и горещ, дори когато сте "възрастни". Както в случаите, в които се скривате някъде за бърз секс, така и сексът в кола води със себе си няколко предизвикателства. 

1. Наистина е забавно.

Сериозно. Сексът в кола е романтичен и вълнуващ, освен това е достатъчно рискован, за да накара сърцето ти да затупти учестено в очакване. Той е препоръчителен за двойки, които имат чувството, че любовният им живот е в застой. Сексуалните преживявания в кола могат да бъдат супер забавни, така че това е идеалното място да се насладите на нови удоволствия, пише cosmopolitan.bg

2. Лесно е да включиш наличните аксесоари в колата в любовната игра.

Просто използвай въображението си! Всички автомобили имат предпазен колан. Накарай гаджето си да седне и го закопчай, за да ограничиш движенията му. Използвай всичко, което е наоколо, като например бикините си, за да завържеш ръцете му. Сега вече може да правиш каквото си поискаш с него!

3. Може да се подготвиш предварително.

Сексът в кола трябва да е спонтанен, но ако планираш да се нахвърлиш върху гаджето си след киното довечера, малко подготовка може да направи момента още по-секси! Помисли за обувки и дрехи, които лесно могат да се съблекат и облекат отново, а може дори да се откажеш от панталона и сутиена си, за още по-горещо преживяване!

4. Трябва ви паркинг.

Забрави за какъвто и вид любовна игра по време на шофиране, доста опасно е. Преди да го направите, намерете безопасно място за паркиране. Това не само ще ви помогне да се отпуснете, но и ще ограничи възникването на евентуални проблеми. Направете всичко възможно да запазите "шоуто" само в колата, която е далеч от потенциални зрители. О, ако се настаните на предната седалка, внимавайте със скоростния лост!

5. Покрий ги!

Имаме предвид седалките - с кърпа, одеало или дори ризата му. Това не само ще предпази дупето ти (ако тапицерията е кожена), но и няма да се налага да почиствате, когато сте готови. 

6. Открийте подходящата поза.

Колата е чудесно място за някои супер горещи секс пози и ужасно мясти за други, така че преценете предимствата и недостатъците на обстановката. Ако ти е удобна "ездачката" в леглото, това е позата, на която може да заложите в колата. За щастие тя е лесна за изпълнение дори в тесни пространства, така че може да се настаните и ан предната, и на задната седалка.

7. Направете го бързо!

Колата не е мястото за продължителен секс! Не само, заради опасността от схващане. Колкото по-дълго сте там, толкова по-вероятно е да ви хванат.

8. След това се приберете вкъщи.

Тук ще бъдем наистина откровени с теб. Сексът носи със себе си миризми, особено когато го правите в кола! Планирайте секса в кола към края на вечерта и се приберете след това, вместо да пренесете "миризмите си" на обществени места.