Секс истините, които всяка жена знае, не са тайна и за повечето мъже. Но ето ги все пак и за непосветените.

Поискай си, няма нищо срамно

В сравнение с получаването на това, което искаш, краткият момент, в който се чувстваш като труженичка на секс линия, е нищо. Трябва ти преходно време. Всеки иска нещо от теб – децата, клиентите, майсторът в кухнята. Не очаквай от себе си моментално да се превърнеш от грижовната майка, шефката на фирмата или домакинята, в секс богиня.

Колкото повече секс правиш, толкова повече искаш

Просто е – приятните спомени те карат да искаш да се повтори. Но и обратното е вярно – ако караш на сухо прекалено много време, забравяш колко е хубаво.

Той не търси недостатъците

За разлика от теб, която постоянно си оглеждаш тялото за някоя пъпка или бенка, той не обръща толкова внимание. По време на секс, мъжете са така надрусани от химическия коктейл в тялото си, че не обръщат внимание. С други думи, той е прекалено обзет от радост, за да вижда „дефекти“. Престани да се тормозиш и ще се забавляваш, колкото и той. На всяка цена пробвай нови неща, смесвай позите, експериментирай, докато намериш тази, в която винаги получаваш оргазъм.

Тази поза може да се промени

Може би в буйната си младост си се занимавала д разни креватни акробатики и забавни аксесоари, но сега търсиш по-дълбока връзка с твоя човек. (Или пък е обратното). Това, което търсиш и физически, и емоционално, може да се промени с течение на времето. Обръщай внимание на това какво чувстваш, или не чувстваш, и се адаптирай към новите усещания.

Не се обръща достатъчно внимание на секса в чисто и удобно легло

Очаква се да искаш да го направите на пода в кухнята, в тоалетната на самолета и висейки от полюлея в хола. Уфф! Няма нищо срамно да се порадвате на хубавите чаршафи. Секс клишетата са клишета, защото вършат работа. Наемете си хотелска стая. Вземете си вана. Крайно време е да си купите и ароматни свещи!

Няма проблем просто да взимаш

Помисли си как се чувстваш, когато му правиш нещо хубаво. Изпитваш удоволствие, нали? Не го лишавай от тази радост. Сексът става по-добър с възрастта (или опита, или времето с един и същи партньор, или всичко заедно). Всички други правят повече (и по-хубав) секс от вас Няма нормално количество, което трябва да бъде постигнато. Няма вълшебна бройка на месец, която означава, че с връзката ви всичко е наред. Единственият въпрос, на който трябва да си отговорите, е стига ли ви. И харесва ли ви с този мъж.

Като се притесняваш за оргазма, ще го прогониш

Мисълта ти блуждае, нищо не се случва ... концентрирай се... ще помисли, че се е провалил... какво ми става? Фокусирай се върху прекрасните физически усещания и скоро ще спреш да мислиш.

Планираният секс може да е по-хубав от спонтанния

Очакването, като форплей. Помисли си. Можеш да му помогнеш. Да се пипаш, за да ускориш големия финал е не само позволено, но и оценено, особено когато вратът на твоя човек е бил в неудобна поза повече от час.

Той няма нужда ти да знаеш специални техники

Има много пътища към мъжкия оргазъм. Внимавай какви са реакциите му, не му причинявай болка (освен, ако не те помоли) и не прави нищо със зъбите (освен, ако не поиска) и няма да има оплаквания.

Мъжете не са спонтанни

Ако чакаш да те обземе спонтанното желание да ти разкъса дрехите, може доста да си чакаш. Но ако просто решиш да пробваш, тялото и нагонът ти ще водят. И той ще се включи, повярвай.

Той показва любовта си чрез секса

Това е вечният проблем: Момичетата имаме нужда да се чувстваме уютно и обичани, за да правим секс, а момчетата имат нужда от секс, за да се чувстват уютно и обичани. Много мъже не са добри комуникатори и за тях сексът е силна форма на емоционално изразяване. Не забравяй това, когато следващият път иска да правите секс за сдобряване, преди да сте се сдобрили. За него това е знак за примирие и любовен подарък.