Да имате връзка с човек, който има съвсем различен начин на живот от вашия, ще ви даде възможност да погледнете на света през нов поглед. Сексологът Наталия Кобилкина разкрива предимствата на секса с чужденец.

Вижте ги:

Когато се влюбите в човек с различна култура, старият начин на мислене няма да работи винаги. Двамата ще имате различни реакции към заобикалящото ви и ще трябва да се адаптирате един към друг.

Според Кобилкина в нас е закодирано, че сексът е нещо срамно. Затова на майчиния си език ние не можем да говорим открито за нашите сексуални фантазии и желания. Но при връзката с чужденец задръжките падат, а чуждият език ни помага да бъдем по-открити в желанията си, пише Dariknews.bg

Чрез новия партньор можете да видите себе си през съвсем нова и прималиво непозната призма.

„Това е едно приятно изживяване, което ще помните  цял живот“, казва Наталия. И шеговито добавя: „Изберете си французин, защото френският е много красив език“.

Съвременната жена опровергава стандартите и общото мнение за мъжките способности в леглото. Според общоприетите схващания американците за скучни любовници, французите са претенциозни, италианците и испанците са мачовци, а британците и германците са мързеливци.

Според проучванията мъжете от Азия, Гърция и Египет са сред най-издръжливите и любящи партньори. За това често дамите търсят забавления в източните страни, пише BNews. Расата и етническите различия силно влияят на мнението на слабия пол, твърдят експерти.

Сексът в различните страни е много различен, главно поради културата и традициите в тези страни. Според учените преценката на жените само по националност е напълно погрешно.

Проучването показва, че само 12% от жените остават доволни от секса с чужденци. Повече от жените променят мнението си, което са имали преди това, тъй като мъжете не оправдават очакванията им.