Овен

Обвързаните Овни може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя. Единственият начин да изясните недоразуменията е като бъдете честни и споделяте емоциите си.

Телец

В любовния живот на Телците е много вероятно интимността да търпи известни ограничения. Може би ви е страх от сериозно обвързване, от дълбоки разговори или от задушаващи отношения. Анализирайте себе си, пише Iwoman.bg.

Близнаци

Твърде многото отговорности могат да намалят романтиката във връзката през тази седмица. Възможно е вашите амбиции да са виновни за това отдръпване, но бъдете спокойни, защото половинката ще влезе в положение.

Рак

Обърнете внимание на социалните събития, които се очертават през седмицата. Може да нямате планове, но ходенето на театър винаги е приятно, а и сякаш имате нужда от разнообразие.

Лъв

Определено това не е вашата седмица, Лъвове. Няма да искате да отворите сърцето си достатъчно за любовта. Преодолейте страховете си и се отдайте на приятни емоции.

Дева

През тази седмица ще ви бъде по-трудно в отношенията с половинката и по-конкретно в комуникацията. Някакъв стар проблем може да се окаже източник на напрежение.

Везни

Ако се намирате във връзка ще искате да въведете някои промени, да имате повече разнообразие с половинката. Положете повече усилия и поемете инициативата.

Скорпион

Любовният ви живот ще ви накара да се чувствате щастливи. Партньорът ви ще показва нужната подкрепа и признателност към вас.

Стрелец

Ако сексуалният ви живот напоследък не върви както трябва или както ви се иска, очаквайте подобрение. Вашето либидо е високо както винаги, но добрата новина е, че половинката ще се чувства по-привлечена.

Козирог

Комуникацията с половинката може да не върви особено гладко през тази седмица. Няма да ви е лесно да чуете или кажете това, което мислите, но ще се наложи.

Водолей

Ако искате да направите някакви промени във връзката си, то трябва да започнете с малки стъпки. От вас зависи дали резултатът ще ви удовлетвори.

Риби

Рибите ще усещат силни любовни емоции. Използвайте възможността да определите това, което искате по отношение на любовта.