Овен

На Овните им предстои една доста динамична седмица, в която няма да липсват разногласия с половинката. Проблемите в работата ще се пренесат и във взаимоотношенията с любимия човек, затова е важно да разграничите сферите.

Телец

Всичко в живота ви на този етап се случва на бързи обороти, цари хаос, но за щастие това няма да се отрази на връзката ви. Бъдете откровени, защото половината ще се окаже вашето спасение в онези моменти, в които се усещате загубени.

Близнаци

Голяма част от Близнаците ще искат да направят промени по отношение на кариерата си. Новото начало е свързано с изпитания, понякога трудности. Макар да виждате промяната като нещо сложно, партньорът ви ще е този, който ще ви напомни колко силно сте искали тази ваша мечта да се сбъдне. Въпреки че сега мислите повече за работа, отделете време и за романтика.

Рак

Раците ще се чувстват така, сякаш половинката ги „саботира” в кариерно отношение. От решаващо значение е да преодолеете разногласията, запазвайки добрия тон, пише Iwoman.bg.

Лъв

Ще се радвате на чудесна комуникация с половинката. Не е изключено да вземете жизненоважно решение, което е било отлагано във времето твърде дълго. Най-хубавото е, че ще разчитате един на друг.

Дева

Ще бъдете жадни за информация от всякакъв вид. Може би се чувствате сякаш половинката крие нещо, но настояването няма да ви помогне. Уважавайте желанията на любимия човек и бъдете търпеливи.

Везни

Нестабилност и влошаване на взаимоотношенията ще бъдат основна част от любовния ви живот през тази седмица. Не са изключени гневни изблици, за които ще съжалявате на по-късен етап.

Скорпион

Време е да откривате много истини, благодарение на интуицията си. Половинката ще разкрие много за себе си пред вас, а вие ще останете силно впечатлени.

Стрелец

За Стрелците няма да има особено въодушевление на любовния фронт. Важно е да не забравяте, че вашето поведение също допринася за събитията, които ви се случват. Бъдете открити пред партньора и не пропускайте комуникацията.

Козирог

Ще усещате някакво вътрешно напрежение, което може да няма връзка с реалните събития през седмицата. Въпреки това, през цялото време ще имате подкрепата на партньора. Покажете му вашата признателност.

Водолей

Ще се чувствате понесени на крилете на щастието. Всичко в романтичния ви живот върви гладко, така че нямате поводи за притеснения.

Риби

Сега е моментът да планирате ново начало, начинание, в което искате да успеете. Това важи и за любовта, особено ако търсите как да разнообразите преживяванията с половинката.