Овен

Като става въпрос за любов, през тази седмица ще се радвате на успехи. Всичко, което планирате, ще се случва така, както искате. Въпреки динамиката в работата ви, отделете време да се погрижите за себе си – и физически, и емоционално.

Телец

Ако през последните дни сте имали някакви опасения или притеснения, свързани с любовния ви живот, то сега ще разберете, че са напълно неоснователни. Спрете да се тревожите, защото енергията на страха и тревогата само забавя евентуалното сбъдване на вашите желания, пише Iwoman.

Близнаци

Вашите желания ще започнат да се случват много скоро, но не и преди четвъртък. Бъдете оптимисти, следвайте знаците на съдбата, които тя ви дава за любовта и най-вече бъдете отворени за нови контакти.

Рак

Плановете в любовта, които сте си направили, най-вероятно няма да се случат по този начин. Фокусирайте се върху алтернативна възможност, ако има такава. Бъдете активни, социални и привлечете нови възможности за любов към себе си. За тези от вас, които се намират във връзка, е добре да бъдат по-търпеливи към половинката си.

Лъв

Седмицата е благоприятна за създаване на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни, изпълнени с много романтика и страст.

Дева

През тази седмица е добре да внимавате в комуникацията в сектора на любовта. Ако се нуждаете от половинката си и търсите неговата подкрепа, то кажете го в прав текст. В противен случай ще останете неразбрани. В ситуации на спор могат да се породят редица недоразумения.

Везни

Има отговори, свързани с любовта, които искате да получите сега, а те се бавят и това ви напряга. Не се тревожете! Това, което искате да разберете, ще се прояви във времето и няма да се налага да чакате дълго.

Скорпион

Връзката, за която сте мечтали винаги, е на път да се осъществи. Романтиката, която сте очаквали, също е на път да се случи. Разногласията ще изчезнат и доверието помежду ви ще става все по-голямо.

Стрелец

Всичко, което ви е нужно през тази седмица, е вяра. Може да имате това, което желаете, но трябва да вярвате в любовта. Премахнете всички негативни мисли и емоции. Вярвайте в мечтите си и се отдайте на любимия човек. Само така ще се преоткриете един друг.

Козирог

През последните дни някои от представителите на зодията, които са имали конфликти с половинката, е добре да предприемат стъпки към "мирен договор”. Разплитането на сложните ситуации ще ви даде много отговори. Седмицата може да се развие в благоприятна посока и с повече романтика, само ако надскочите егото си.

Водолей

Интересна ще бъде седмицата за родените под знака на зодията. От една страна ще имате конфликтни ситуации, които ще преминават бързо, от друга – много страст и желание за интимност.

Риби

Разположението на звездите показва, че сега е моментът да направите желаните от вас промени на любовния фронт. Ще бъде като някаква трансформация, която може да ви раздели с неподходящ партньор или да ви срещне с някого, който сте искали да имате до себе си.