Овен

През тази седмица във връзката ви на преден план може да се възродят проблеми, които сте смятали да приключени. Явно това не е така. Положете усилие да решите въпроса веднъж за винаги. Важно е да не допускате намесата на трети лица в обсъждането. Това ще покаже неуважение към партньора ви и ситуацията може да се задълбочи в отрицателна посока. Освен това не давайте празни обещания, това само ще ви натовари допълнително. Сега имате нужда да се разтоварвате от тежестта, а не да трупате нови проблеми.

Телец

През тази седмица партньорът ви може да настоява за повече място и роля в живота ви. Много е важно преди да реагирате да помислите добре какво точно искате и да не действате от инат. Възможно е да се чувствате притиснати, но ако връзката ви е дълготрайна е съвсем нормално другата страна да иска повече. В здравословно отношение е добре да помислите да промяна на храненето, особено ако напоследък усещате, че не може да изпълнявате някои действия с лекота, както преди. Не се впускайте в изтощителни физически действия.

Близнаци

Тази седмица ви огромна доза общуване, толкова много, че дори на вас ще ви дойде в повече в един момент. Музиката може да ви бъде от помощ, доколкото ситуацията позволява да бъдете със слушалки в ушите по време на важна среща. Служебните ангажименти ще са прекалено отговорни, за да имате време за вечерни срещи с приятели. Предупредете ги, за да няма обидени и оставете на тях избора как да наваксате загубеното време, като планирате парти, но за другата седмица.

Рак

През тази седмица картите ще се свалят на масата. Не очаквайте големи сътресения. За повечето от тях сте били подготвени. Важното е да заемете разумна позиция. Пълното удовлетворение е химера, така че не се захващайте в преследването на перфекционизма, но и не правете компромиси, водени от силни чувства и надежда, че някои неща ще се променят. Вероятността това да се случи, особено ако става въпрос за качества от характера на друг човек, е малко вероятна. В здравословно отношение помислете дали не сте пропуснали някои профилактични прегледи и не ги отлагайте, за да сте спокойни за здравето си.

Лъв

В началото на седмицата ще получите добра новина. Ще бъдете компенсирани в област, в която през последните седмици, че и месеци сте търпели загуби. Не се учудвайте, че прекалено спокойно приемате нещата. Просто сте помъдрели и така трябва да бъде. Намирате се в период, в който отчитате някои свои грешки, но все пак не бъдете прекалено критични към себе си. Сега заслужавате една хубава почивка. Може да помечтаете, да набележите следващите си планове, но по-добре те да станат след новогодишните празници.

Дева

През тази седмица може да се появи проблем с документи. Намерете добър специалист, който да ви посъветва как най-добре да действате. В семейството може да се появят разногласия относно прекарването на празниците. Хубаво е да отделите време за роднините си. По-късно ще съжалявате ако ги пренебрегнете. Има начин да намерите оптимален вариант, който да устройва и двете страни. Ако усещате желание да се занимаете с нещо, като ученето на нов език – не си отказвайте.

Везни

Седмицата ще ви даде възможност да се занимаете с дейности, посветени само на вас самите. Най-подходящо време за това ще бъдат понеделник и вторник. Ако имате достатъчно свободно време не се колебайте да се запишете на курс по изкуство по ваш вкус. Домът ви може да се превърне в бойно поле, но какво значение има това щом имате желание и възможност да творите.

Скорпион

През тази седмица може да имате сериозни противоречия с партньора ви по съществени въпроси, свързани с вашето съжителство. Избягвайте да водите разговорите във вторник, тогава е най-голям рискът от скандали с неприятни последици. В сряда имате най-голяма възможност да се разберете по въпроси, за които сте на различно мнение. Четвъртък и петък ще се характеризират с намалена активност и тогава рискувате да се съгласите с условия, за които по-късно ще съжалявате. Крайният резултат ще стане ясен през почивните дни.

Стрелец

Това е седмица за учене. Студентите от вас ще имат своите забележителни успехи. Не се колебайте да приемете предложение за участие в научен проект. Учениците ще получат своята възможност за развитие извън учебната дейност. Всичко това ще доведе до известно натоварване, затова пред почивните дни задължително наблегнете само и единствено на почивката.

Козирог

Тази седмица може да ви донесе внезапни промени. Усещането за активни действия може да ви направи по-чувствителни и избухливи в понеделник, за това през този ден сдържайте нервите си. Най-успешен ден от периода ще е сряда. Тогава с лекота ще може да постигнете свои лични цели. От четвъртък нататък ви очакват спокойни дни, които ще може да изпълните с дейности, които са ви по сърце. Може да помислите за избор на дестинация за почивка в чужбина.

Водолей

През тази седмица ще ви върви във всичко, свързано със спазване на правилата. Във вторник очаквайте противоречие, което може да има юридически характер. През останалите дни до неделя ситуацията ще е спокойна. Последният ден на седмицата обаче може да ви донесе сериозен конфликт. Не рискувайте да предприемате действия, които нарушават закона.

Риби

През тази седмица ще сте прекалено обзети от мисли за любов, за да може да мислите трезво. Не взимайте сериозни решения в понеделник или ако се налага задължително потърсете съвет от ваш приятел, който мисли по-трезво. 16 ноември ще е късметлийският ви ден. Може да получите дълго чакано предложение от партньора ви. Събота ще бъде едно истинско дзен-преживяване, но в неделя внимавайте да не си изпуснете нервите.