Овен

Тази събота си пазете здравето. Помнете, че много от болестите са предизвикани от нерви. Освен това не се опитвайте на всяка цена да преодолеете препятствията и да получите нечие съгласие.

Телец

Тази събота пред вас ще се открият много възможности… за работа. Има и такива почивни дни. Не пропускайте шанса си.

Близнаци

Тази събота ще е необходимо да проявите бърза реакция, умение да превключвате на друга тема, тъй като ви предстои не много приятен разговор с роднини.

Рак

Днес не правете компромиси със заниманията си и обръщайте внимание само на това, което ви харесва. В никакъв случай не се претоварвайте психически или физически.

Лъв

Днес дори навън да е облачно в душата ви ще грее, а това е най-важното. Имате шанса да се сдобрите с важен за вас човек.

Дева

Желанията ви днес ще се сбъднат. Дано не сте си намислили прекалено много, защото няма да смогнете с празнуването.

Везни

Приятно прекарване на деня ще бъде осигурено от спокойствието ви. Бъдете сигурни, че нещата се развиват по най-добрия начин за вас, особено ако са свързани с родителите ви.

Скорпион

Признанието ви няма да промени някои факти. Намирате се в ситуация, която ще изисква много повече усилия от ваша страна.

Стрелец

Бъдещето ви е розово, но и вие трябва да положите някои усилия за това. Отговорността ви трябва да е на изключително високо ниво.

Козирог

Това е ден, в който не бива да се наторвате. Пазете костната си система, ако имате оплаквания помислете кога да отидете на преглед.

Водолей

Тази събота ще научите нови неща за себе си и ще възпитате ценен навик. Все пак не му отделяйте прекалено много време, за да не се превърне в мания.

Риби

През този ден направете „изчистване“ на мислите си. Оставете само приоритетните си задачи и се фокусирайте върху тях.