Ако искате да се превърнете в секс тигрици в леглото, вижте съветите на една порно актриса, които ще ви докарат 100-процентови оргазми!

1. Гладки навсякъде


Според порно актрисите едно от най-важните неща за страхотен секс, е чистотата и както те се изразяват - "спретнатостта", в областта на триъгълника. Като причина те посочват не само хигиената, но и повечето удоволствие в леглото.
За целта секс тигриците съветват да посегнете към бръснача или кола маската, за да се отървете изцяло от окосмяването в тази зона.

2. Устна хигиена

Хигиената явно е на първо място за XXX жриците, тъй като те заявяват, че задължително трябва да поддържате и перфектна устна хигиена. 
Още повече ако се отдадете на орални палави трикчета с партньора си. За целта не трябва да забравяте да използвате всекидневно конеца за зъби.

Хигиената е важна за хубавия секс

3. Упражнения

Сред задължителните изисквания за страхотен секс са упражненията, които поддържат мускулите на ниво. И не, не става въпрос за мускулите на ръцете, краката или корема, а за интимните.
Актрисите в розовите ленти съветват да започнете да правите упражненията на Кегел. Те се изразяват в свиване на интимния мускул, задържате за 5 секунди и отпускате. Това се повтаря поне по 20 пъти два пъти дневно. 
4. Мръсни думи

Не подценявайте силата на мръсните думички
. В леглото те правят също толкова чудеса, колкото една страхотна секс поза. За да го постигнете обаче, не трябва да звучите като шофьор на камион. Можете да похвалите партньора си колко добре се справя, както и да му прошепнете какво искате да ви направи. 
Не се срамувайте да споделите сексуалните си фантазии, защото това не само ще ви донесе още удоволствие в леглото, но и ще ви сближи повече с партньора.

5. Да го кажем на френски

По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но порно актрисите обясняват, че трябва да доставите пълно удоволствие на партньора си и да изпробвате френската любов. 

Ако сте новаци в света на оралните страсти и не искате да се изложите първия път, можете да направите няколко упражнения вкъщи.
За целта използвайте пръстите си. Засмучете ги и бавно и нежно ги движете навътре и навън. Това ще помогне да се научите да поддържате мускулите на гърлото си спокойни и да придобиете контрол върху тях.

6. Използвайте езика си

След като вече сте се научили да контролирате мускулите на гърлото си, време е да използвате езика си. "Навсякъде!", обясняват секс учителките.
7. Move, girl!

Move, girl! Или както биха казали порно дивите - Раздвижи се, момиче! Един от най-важните моменти е жената да не лежи под партньора си неподвижно и да чака той да свърши цялата работа.
Истинското удоволствие идва от движението, смяната на местата и позите. Бъдете изобретателни и се развихрете в леглото, а това ще ви докара 100-процентови оргазми!

Бъдете изобретателни за страхотен секс

8. Пази се

Порно звездите се изследват за ХИВ и други полово предавани болести на всеки 30 дни. Да, ясно е, че партньорите им са в пъти повече от вашите, но при тях контролът е задължителен.
Те не само правят секс с човек, който се изследва редовно, но и използват презервативи. Никой не е застрахован, че няма да се разболее от полово предавана болест. Затова играйте на сигурно и използвайте кондоми!

9. Забавлявай се!

За един хубав секс забавлението е задължително. А за да постигнете взаимно удоволствие, трябва да покажете ентусиазъм.

Сега, като знаете един от най-важните неща за върхово удоволствие в леглото, можете да се впуснете в забавни (и безопасни!) секс игрички с партньора си!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg