За щастие едно нещо е пределно ясно: жените са готови да поемат нещата в свои ръце, когато сексът стане еднообразен и скучен.

1. Преструвай се, че току-що си го срещналa

„Когато сексуалният ни живот тръгна да зацикля, се замислих как друга жена би погледнала на мъжа ми, когато се запознае с него, и това ме накара да искам да го впечатля.

Купих си ново бельо, ставах по-рано, за да се присъединя към неговия сутрешен душ и отделях време, за да си „играем” във ваната. Благодарение на това изцяло преоткрихме и подобрихме сексуалния си живот.

2. Закачайте се помежду си

„Понякога, когато аз и съпругът ми се събудим и чуем децата, започваме да се целуваме и галим.

Разбира се не продължително, но така се предизвикваме и през целия ден се стремим да си открадваме по някоя целувка или поглед. Разбира се може да се гмурнем и в дълбокото и да сложим край на изтезанията, но това ни носи наслада и определено поддържа нещата между нас вълнуващи. „

3. Действай според настроението

„Моят проблем беше, че когато имах настроение за секс, съпругът ми беше на работа, а когато той се прибираше, аз вече бях прекалено уморена.

Ситуацията започна да става непоносима и реших да измисля план. Всеки път, когато желанието ми за секс се появяваше в средата на деня, аз слагах превръзка за очи (или нещо подобно) под възглавницата му.  Дори вечерта да съм прекалено изтощена за любовни закачки, той ще открие малката улика и определено ще схване посланието.”

4. Бъди високотехнологична

„Започнах да изпращам на съпруга си имейли със секси фантазии.

Това наистина ми вдъхна кураж и ме направи по-уверена. Понякога се чувствам глупаво, когато трябва да му разкрия сексуалната си страна лице в лице. Освен това, да развихря въображението му през деня определено ми се изплаща през нощта!”

Още новини ТУК

TrafficNews.bg