Казват, че в любовта и сексът всичко е позволено /или поне почти всичко/. Да, това е така, стига партньорът да няма нищо против нещата, които правите. Но все пак трябва да си имате едно на ум, особено когато сте под завивките. Има няколко неща, които НЕ бива да изричате и правите по време на секс, за да не отблъснете половинката си, пише Bulnews.bg.

Вижте кои са те:

Не прекалявайте с приказките – може да ви се иска да се похвалите с нещо, което ви се е случило през деня или да поискате съвет, но непосредствено преди, или по време на секс не е най-подходящото време за това. Направете го по-късно, когато се гушкате.

Не си слагайте червило – може би устните ви изглеждат по-секси, когато има червило по тях, но никой мъж не обича да се цапа с него. Затова заложете на гланца или най-добре оставете устните си натурални.

Гримът е излишен – всяка жена се чувства по-добре, когато е гримирана, но гримът определено не е от най-вкусните неща. Затова по-добре го премахни или рискуваш да се лишиш от целувки по лицето, защото на гаджето ти няма да му е кеф да „консумира“ макиажа ти.

Внимавайте със странните обръщения – не рискувайте с нови лигави имена, когато се намирате в леглото, защото рискувате да убиете желанието му за секс. По-добре се обръщайте към него, както по принцип. Никой мъж не се чувства мъжествен, когато му викат „зайче“, „котенце“ и т.н.

Не се навличайте с много дрехи – ако знаете, че по някое време ще се озовете в леглото, облечете се с дрехи, които са лесни за събличане. На мъжете им отива желанието за креватни подвизи, когато се „разправят“ 5 минути с трудна закопчалка или дреха с хиляди копчета. Бъдете милостиви и се облечете с лесни за сваляне дрешки.

Не се смейте – сексът си е сексът, забавлението си е забавление. В никакъв случай не смесвайте двете неща, защото не е подходящо. Дори нещо да ви разсмее, опитайте се да не показвате емоциите си.

Не мажете кожата си с кремове – нормално е да се грижите за кожата си, като я мажете с различни мазила, но в никакъв случай не го правете непосредствено преди секс. Повечето мъже не обичат прекалено мазната кожа и мирисът на черешки, например. По-добре хидратирайте кожата си след сексуалния акт.

Като цяло в леглото наистина е позволено всичко, стига това да не некомфортно за един от партньорите. Но все пак внимавайте с нещата, които правите и които казвате. Ако не сте сигурни как ще реагира половинката ви на нещо, което искате да опитате, проведете сериозен разговор, преди да се озовете в леглото.