Проблемите в леглото могат да бъдат истинско табу за обикновените хора. По някаква причина е срамно да споделиш за своите несгоди, защото всички други са перфектни, нали? Жестоката истина е, че проблемите се случват на всички, включително и на Рон Джереми. Първите сексолози са имали доста проблеми, докато са обяснявали на своите пациенти, че свинската мас може да намали търканията в семейството. Много по-късно се появи и репликата „Имаш ли масло или маргарин…“, пише Bulnews.bg.

Годината е 2019-та и подобни каскади не са необходими. Компании като Durex решиха да пуснат лубриканти, с които животът на всички да бъде по-лесен, а трите основни продукта, които са спасили много връзки са: презервативите, противозачатъчните и на финала остава лубрикантът. Той е на последно място, защото получи светлината на прожекторите твърде късно. Въпреки, че изглежда малко странно, лубрикантът върши работата, за която е закупен – прави интимните моменти по-приятни. Може и да не вярваш, но ще изтъкнем най-големите и положителни ефекти от неговата употреба. 

1. Масажите
Всеки мъж трябва да използва ръцете си по предназначение. В честата практика служат за отварянето на вратата и плясването по дупето на милото, но има и още по-приятна страна – масажите. В повечето аптеки има най-различни лубриканти, а освен по предназначение, те са съвършени и за масажиране. Сценарият е известен на всички: първо започваш с рамената, после тръгваш надолу към кръста и едва тогава започваш да мачкаш дупето, без да осъзнаваш, че това е онзи профански тайландски метод за вдигане на либидото. Масажите могат да бъдат правилната прелюдия, а и кой би отказал лъскавото ароматно женско тяло? 

2. Помага за куикито
Трябваше ни доста време, за да разберем, че жената има нужда от технологично време, преди да активира своите сексуални мераци. Сутрешната ерекция не влиза в употреба, защото ще пориш през пустинята Гоби като унгарски танк. Лубрикантите биха помогнали за по-безболезненото проникване, а не като Хитлер в Полша. Единственото условие за качествено събуждане е огромното количество – препоръчваме да бъдеш щедър, защото тя не е за един ден! Истинският джентълмен винаги поддържа колата и жената с правилното масло! 

3. Различните вкусове
Ментовите лубриканти доставят едно различно усещане – те охлаждат и оставят приятен вкус в устата на партньора/партньорката, когато дойде време за орални ласки. Половите органи получават прякори през цялото време от прасковка до кожена близалка, следователно е време да завършим всичко с допълнително стимулиране на някои рецептори. Наистина ще се чувстваме по-спокойно, когато знаем, че го сервираме с шоколадов или плодов вкус. Истинският джентълмен винаги целува дамата с език… по всички устни! 

4. Всичко е по-хубаво
В разгара на вечерта е много трудно да поставиш каската, а употребата на алкохол украсява картинката допълнително. Монтирането е като опитите за отваряне на китайска торбичка, сякаш няма две страни! На помощ идват лубрикантите, те помагат за поставянето, подобряват чувството и те спасяват от 3-часовата лекция със сухи тренировки на банан. Нека не забравяме, че е необходимо и външно поставяне на лубрикант, за да е сигурно, че и избраната ще изпита същото удоволствие. Сухият режим е неприятен и за двамата, защото ти искаш още, а тя вече е в ада на вагината! 

5. Ура за сексуалните маратони
Какво е първото нещо, което правиш с новата приятелка? Водиш я у дома за уикенда и правите толкова секс, че на финала нямате нужда от карта за фитнес, защото всичко е изгорено в леглото. Сексуалните маратони дават живот (буквално) и ги препоръчваме на всички, които искат да се освободят от стреса и проблемите на света. Нека кажем, че първите няколко часа всичко ще е наред, но след това започват по-големите трудности, обикновено разбираш защо Буратино не мастурбира, а освен това е ясно, че си протрит, но не си единствен и  не искаш да прекосяваш Сахара още един път. Чували сме, че жената вече не усеща удоволствие, а нещо средно между бой с ножове и търкане с груба шкурка. Разбираме те и напомняме, че лубрикантите ще помогнат! 

6. Нещо ново
Те затоплят, охлаждат, забавят, гъделичкат и като цяло връщат първичните радости в леглото. Можеш да се отдадеш на онези фетиши, които винаги са те притеснявали, защото могат да причинят болка. Все пак е хубаво да поискаш разрешение за по-смелите фантазии! Не гледай на жената като на бутало от 2-тактов двигател и тя има нужда от време! 

7. Билет за задния вход
Врата номер 2, свещеният граал, задният двор и още много други начини за именоване на аналния секс се появяват в съзнанието ни (извиняваме се), но има само един начин за осъществяване на плана – лубрикант. Няма как да очакваш от жената да се съгласи на подобна акробатика, след като е чела цял живот колко болезнено изживяване може да бъде. Или използваш лубрикант или я подготвяш за експирианса на Сливенския затвор.