Високите обороти в мозъка на мъжа забавят своя ход, а понякога тотално се изключват, когато панталоните на господата останат на пода. Няма кой да ги вини. И ние не бихме могли да устоим на красиво тяло, а пък помислете си какво става, ако насреща ви стои реплика на Венера Милоска. Представете си обаче какво става в главата на любовника ви, който се е запътил към недрата на женствеността ви с език. Дори и да ви се струва на пръв поглед, че е уникално обигран, трябва да сте наясно, че и най-способният собственик на чевръст език понякога се чувства неуверен. Особено ако е с партньор, чието тяло все още не познава добре.

Това ли е?
Пенисът на мъжа е лесен за намиране. Е, или поне в повечето случаи. Но дали това важи за клитора? Ако не си внимавал в час по биология, то нещата може да се получат доста неудобни. Да, не е като да търсиш една от първите винилови плочи на „Бийтълс”, ама не е лесна работа да откриеш Извора на Белоногата.

Я какъв як фокус
Дори и да не се споделяте с фотограф, понякога на мъжете им минават разкадровки в главата. Докато слизат към междубедреното ви пространство, те са „щракнали” вече няколко снимки на пъпа, на пубиса и на вулвата ви. С радост биха ви снимали наистина, ако ги помолите, пише Bulnews.bg.

Здравей, Чичко Тревичко
Тази тридневна брада какво прави тук? Не че ще направят рекламация на щанда, но ако знаете предварително за възможността от такава интимна среща, по-добре ще е да подкастрите оранжерията. Или пък да си направите коло маска. Ако пък да се скубете не ви е по вкуса, то по-добре оставете космите малко по-дълги, за да не се налага господинът да ранява езика си в природната ви шкурка.

Дали пък няма да ми върнат жеста?
Мъжете нерядко тръгват към слабините ни с идеята за реванша, който ще получат, след като ни докарат до оргазъм. Мисълта за поза 69 ги навестява по-често, отколкото тази за предполагаемото меню за вечеря.

Тя свърши ли?
Често за господата е цяла загадка дали този или онзи гърч на тялото ни, този или онзи стон или мимика означават оргазъм. Мъжете често се питат дали са ви докарали до кулминацията, доста преди изобщо да сме стигнали дотам. Затова следващия път им подскажете правилния резултат, за да не престанат с плътското трудолюбие точно в най-неподходящия момент.

О, не! Схвана ми се езикът
Усучи! Засмучи! Стисни малко челюстта! Все команди, свързани с лизането, раздавани смело от жените, очакващи клиторния си оргазъм. Да, но докато ние се увиваме като лиани около езика му, в главата на мъжа кънти притеснението от възможната крампа на този раздаващ понякога удоволствие орган.