Понякога се случва дори на теб да стане ясно, че ще ти вържат, а? Ето какво и как трябва да направиш, когато е повече от очевидно, че ще заровиш кокалчето си в нечия градинка тунайт!

Хигиенизация
Не просто да си теглиш душ за 3 минути, а да отделиш специално внимание на дъ литъл хироу! Също и на (к)анализационния отвор! На често понамирисващите ти крака! На отровните подмишници! На позаглъхналите ти от мръсотия ушни миди! На небляскавите си зъби! На подноктията си! Изобщо, поне опитай да си изряден!

Фигаро
Фигаро горе, Фигаро долу – с други думи, тегли един бръснач не само на лицето си, а и около безценната паламарка, като не пропускаш топчурлята! Няма как да се надяваш тя да те полигави порядъчно, ако ще й се налага да плюе косми, нали?

Гуми
Не летни или зимни, а презервативи, естествено. Имай под ръка повече, отколкото си мислиш, че ще ти потрябват – няма да е гот да се налага да тичаш до аптеката в единствения момент, когато тя по случайност се е овлажнила (да не повярваш!) в твоя непосредствена близост!

Дрескод
Трябва много добре да прецениш евентуалното място, където ще сте с мацката, дори това да е у тях! Ако сте на обществено местенце, трябва да си адекватно изглеждащ на обстановката и компанията, без да се правиш на шут – ако не си свикнал да носиш примерно вратовръзка, не го прави – няма смисъл да се чувстваш неловко, ‘щото това ще проличи. Имай предвид, че трябва да се съобразиш най-вече с въпросната дама – да, няма как да предположиш как точно ще бъде облечена конкретната вечер, но независимо дали сте сред други хора или не, тя подсъзнателно ще си ви представи като двойка и не върви тя да е елегантна, а ти прошляк, или тя по-кежуъл, а ти – излъскан като за сватба, пише Bulnews.bg.

Мярка
Колкото и за голям пияч да се имаш, определи си строго колко да изпиеш, ако ще клатиш тая вечер. И в никакъв случай не прекрачвай границата, освен ако съвсем не се сдухаш и решиш от ебанска да го превърнеш в пиянска нощ!

Дъвка
Няма да ти обясняваме, просто винаги може да ти потрябва още една доза свеж дъх. Може да заместиш с ментови дражета.

Финикийски знаци
И не само знаци, а и самите банкноти. Винаги нещо се налага, не се поставяй в ситуация да се налага да се оглеждаш за заем или да търчиш да издирваш банкомат. Което пък значи, че трябва да имаш по себе си добро убежище за парите (а не да ги изръсваш мегапиян от портмонето си по улиците, както сме правили неведнъж ние).

Резерва
Това на жените може и да им прозвучи гадно, ама винаги си имай на ум нещо за резерва, ако изведнъж навитачката проумее колко си „доУен, ужасен и безчувствен тип“! Може да е някоя, с която сте се уточнили, че може и да се чуете въпросната вечер (ако е така, изключи звука на телефона си, ако нещата с номер 1 тръгнат да стават, че ще е кофти да се обясняваш на другата, докато си между два разтворени крака).