Меркурий отново ще бъде ретрограден от 5 март до 28 март. Ето и какво трябва да направи всяка зодия през този период.

Овен

Слушайте интуицията си и не игнорирайте посланията, които тя ви изпраща. Вярвайте на вътрешния си глас. Ще сте много чувствителни, ако около вас има негативна енергия, затова прекравайте време само с най-близките и си почивайте повече. 

Телец

Обмислете внимателно с какви хора да прекарвате времето си през периода. Внимавайте, защото може да срещнете човек от миналото си и да трябва да изясните отношенията си с него. После го пуснете да си отиде и общувайте искрено с приятелите си.

Близнаци

Не бъдете прекалено строги и сурови към себе си, що се отнася до кариерата, ученето и имиджа ви. Не е време за предприемане на драстични промени, а и понякога сами не осъзнавате колко много сте постигнали. Не търсете успеха на всяка цена, пише Teenproblem.net.

Рак

Обръщайте внимание на малките детайли, тъй като ще сте доста разсеяни и може да допускате елементарни грешки. Помислете дали наистина живеете живота си както искате, дали не го пропилявате. Може да вършите доста по-вълнуващи неща и да се радвате на красотата на природата.

Лъв

Ще сте емоционални през периода. Таите в себе си някои неща, които ви дърпат назад и ви натъжават. Вероятно се раздавате прекалено много за партньора, а той не ви отвръща със същото. Разсъждавайте върху личните и интимните отношения.

Дева

Помислете за близките хора и приятелите. Най-вероятно ще осъзнаете, че те не ви мотивират да бъдете най-добрата версия на себе си, не може да говорите свободно пред тях, да се отпуснете и да сте такива, каквинот сте. Трябва да решите как да поправите това.

Везни

Ретроградният Меркурий влияе на ежедневните ви задължения. Закъснявате, пилеете времето си, разсеяни сте. Трябва да опитате да се организирате, защото ще имате доста задачи. Започнете да се храните по-здравословно и да спите повече.

Скорпион

Губите вдъхновението си и мотивацията си през периода. Обикновено сте пълни с креативни идеи, а сега всичко ви е безразлично. Прекарвайте повече време с близките, проявете доверие към тях и се радвайте на хубавите неща, които ви се случват.

Стрелец

През периода трябва да намерите комфортът, който отдавна търсите. Ако близките не ви разбират, не ви защитават, не ви съчувстват - поговорете за това с тях. Някои представители на зодията може да потърсят нов дом.

Козирог

Ще искате да свършите куп неща. Ще имате много идеи, ще планирате доста, но в крайна сметка това ще ви изцеди и няма да може да свършите нищо по начина, по който желаете. По-добре си починете и релаксирайте. Натоварени сте, внимавайте какво казвате.

Водолей

Водолеите трябва да помислят за финансите си. Не харчете много през периода, по-скоро опитайте да спестите пари за лятото. Помислете как да изкарвате още. Ако правите големи покупки, има шанс после да останете разочаровани от тях.

Риби

Рибите се трансформират през март. Променя се начина, по който виждат себе си и света около тях. Сами ще предприемат драстични промени - може да си направят странна прическа, да заложат на нова визия, да се преместят в друг град. Обмислете внимателно тези свои решения - може да съжалявате.