Семейство с две 6-годишни деца получи неприятна изненада за вечеря. Сериозен скандал в американския град Оклахома. Причина за него стана пускането на порно филм на един от телевизорите в заведение за бързо хранене. Случката беше заснета от посетители.

Джералд Уейлън, съпругата му и шестгодишните им близнаци вечеряли в ресторант, когато бащата забелязва необичайният избор на програма на един от телевизиите в заведението. 

"Между масата ни и телевизора имаше стена и децата реално не виждаха какво се излъчва", обяснява с леко облекчение Джералд.

Съпругата му - Ейприл, която също не виждала екрана обаче, веднага познала за какво става въпрос само по звука. Така семейството получило нежелано и неочаквано забавление по време на своята вечеря.

Филмът за възрастни привлякъл вниманието и на друг клиент, който повикал управителя. Жената пристигнала веднага щом разбрала за инцидента и бързо изключила телевизора.

Така неприятното изживяване приключило за по-малко от минута. Семейство Уейлън са убедени, че става въпрос за недоглеждане от страна на управителите.

Според тях канала, по който се излъчват филми през деня, просто е бил оставен включен по-дълго отколкото е трябвало. Персоналът по всяка вероятност просто е забравил, че след определен час по него започва излъчването на порно филми.

TrafficNews.bg