За някои хора оралният секс е начин да доставят на партньора си свръхестествени усещания за блаженство, за други - това е обичайно „подгряване” преди сексуален контакт. За да бъде този метод на сексуален контакт пълноценен и да донесе само положителни резултати под формата на удоволствие, радост и положителни емоции, трябва да следвате няколко определени правила.

На първо място това е задължителна хигиена, пише jenata.blitz.bg. Разбира се, глупаво е да се каже, че жените и мъжете трябва да вземат душ преди физическата интимност, но все пак това правило не трябва да се пренебрегва. Оралният секс включва чисти и здрави гениталии, тъй като това е залог за удоволствие и за двамата партньори.

Правилата също така гласят, че мъжът не трябва по никакъв начин да принуждава партньорката си да го прави. Смята се, че много жени усещат силен рефлекс за повръщане, когато пенисът прониква през устата. Това се дължи на факта, че всеки има различна физиология.

Правилен орален секс

Преди началото на интимността е препоръчително да обсъдите с вашия сексуален партньор как той предпочита да прави секс, независимо дали изобщо прави "устни чудеса", така че по време на процеса да няма неприятни ситуации.

Мъжете също трябва да знаят, че не трябва да принуждават жената да погълне спермата, която са отделили накрая. Ако жената не направи това сама, то тя не го харесва. А жените, от своя страна, не трябва демонстративно да изплюват сперматозоидите пред мъжа - това може да го обиди.

По време на близостта и двамата партньори трябва да знаят, че леглото не е бойно поле, а арена на експериментиране и удоволствие. Бъдете кротки. Гениталиите са много чувствителни и нежни, така че трябва да се отнасяте внимателно с тях.

Жените трябва да забравят за участието на зъбите им в орален секс. Също така е желателно да се премахнат всички бижута, за да не се нарани мъжкият полов орган. Жените трябва да знаят, че най-голямо удоволствие мъжете изпитват не само в главата на пениса им, но и в скротума, а също така обичат партньорката да гали пениса им с гърдите и бедрата си.

Мъжът от своя страна трябва да знае, че всяка жена има индивидуална анатомия. Следователно точката G ще трябва да се търси чрез опити и експерименти. Но тук не трябва да се забравя най-важното - за нежността: клиторът не толерира груби ласки и небрежни манипулации - това може да „убие” желанието на жената да продължи да прави любов.

В заключение трябва да се отбележи, че оралният секс може и трябва да бъде разнообразен. Можете да експериментирате не само в леглото, но и на необичайни места: бюрото, банята, фотьойла и други.

Експерименти и вариации са уроците от оралния секс, които ще помогнат да се направи прекрасна всяка интимна минута, която от своя страна ще помогне сексът да бъде блажен и незабравим и за двамата партньори.