Може би си чувала, че размерът на мъжкото достойнство и способността на мъжете за сексуални подвизи може да се определи по условното разстояние от дясната пета до лявото ухо.

Това, разбира се, работи повече като съвпадение, отколкото като закономерност, но пък звучи любопитно, нали?

Крака

Размерът

Един от най-значимите показатели за определяне на размера на половия член на мъжа е именно размерът на стъпалата му. За дебелината на члена (казват), че говори дебелината на стъпалата, пише Cosmopolitan.bg.

Дължината

Съотношението между дължината на краката може да ти разкаже много за сексуалната активност на мъжа: колкото по-дълги са краката на твоя избраник, толкова по-активен любовник ще се окаже той.

Лице

Лизнато

Така наречените лизнати места в основата на косата или пък тези, които са започнали да оплешивяват, могат да са знак, че пред теб е страстен любовник.

Виновник за това е хормонът, от който на първо място зависи големината и силата на сексуалното желание при мъжа, тестостеронът. И колкото повече тестостерон се изработва в организма на мъжа, толкова по-сексуално активен е той.

Но голямото съдържание на тестостерон в кръвта си има и своите минуси, например склонността към ранно оплешивяване. Така че, ако искаш да си намериш страстен любовник, обърни внимание на „прическата “ му.

Нос

Дължината на носа може да каже много за половия член на притежателя му. А гърбицата на носа разкрива, че достойнството му има внушителна дебелина.

Трапчинката на брадичката

Дълбочината и размерът й са право пропорционални на дължината на мъжкото достойнство. Физиогномиката е метод за определяне на типа личност на човека, изхождайки от анализа на неговите външни черти. Трапчинката на брадичката според учените е признак за горещ темперамент, любов към жените и способност да привлича към себе си внимание.

Ръце

Дължината на палеца

Един от начините да разбереш какъв размер член има той, без да надничаш в гащите му, е да измериш дължината на палеца му и да я умножиш по три.

Палецът ще ти подскаже още и формата на мъжкото достойнство: ако палецът се разширява към нокътя, значи мъжът е собственик на член с голяма главичка. Ако е обратно – очаквай същото и от достойнството му.

Тяло

Ръст

С този параметър не всичко е толкова очевидно: някои твърдят, че колкото по-висок е мъжът, толкова по-дълъг ще е членът му, а други – че магарето може и да е малко, ама...сещаш се нататък какво са имали предвид.

Много окосмено тяло

Това също може е знак в полза на сексуалността му. Цялата работа е там, че количеството косми по тялото се регулира от надбъбречните жлези. Упоритата работа на тези жлези води до това, че половото съзряване при мъжете настъпва по-рано, само че и угасването на репродуктивната система може да започне при него значително по-бързо.

При това трябва да гледаш не само ръцете и гърдите на мъжа, пубиса (ако имаш такава възможност): колкото по-дълга и къдрава и пътечката от пъпчето до основата на члена, толкова по-високо е нивото на тестостерон в тестисите на мъжа – хормонът, отговорен за половата му сила и сексуалност.

P.S.

Всички гореизброени точки до голяма степен са само и единствено предположения, така че не ги приемай прекалено сериозно или поне не като ръководство за търсене на идеалния мъж с перфектен размер на члена.