Американски дресьор призна, че е правил секс с женски делфин, след като бил прелъстен от него в аквариума във Флорида и любовната им авантюра продължила цяла година, пише в. "Дейли мирър".

За необикновеното сексуално преживяване на 63-годишния дресьор Малкълм Бренър се разказва в нов документален филм, озаглавен "Любовникът на делфина".

Според Бренър първите стъпки направил именно делфинът Доли, който изпратил недвусмислени послания на дресьора си.

Всичко започнало с галенето на гърба и корема на животното, когато то изпълнявало командите правилно. Когато ласките преминали към опашката, Доли давала недвусмислени сигнали на Бренър. Флиртът им се състоял през 1971 година в тематичния океанариум в Сарасота, Флорида.

Първоначално Бренър получил достъп до делфините, за да ги фотографира. Но след това той се сприятелил с тях и те започнали да изпълняват всички негови команди. Доли показала своето предразположение, като си притискала тялото и искала да бъде чесана. Отначало Бренър не обръщал внимание на тези прищевки. Но Доли била непреклонна, докато не получила своето.

Бренър и досега е убеден, че е имал любовно изживяване. "Това не бе обикновена връзка, а нещо повече", споделя дресьорът. Когато Доли почина, аз се почувствах ужасно и изпаднах в тежка депресия, която продължи пет години", разказва той.

Доли била преместена на друго място, след като океанариумът затворил врати. Това станало година след срещата й с Малкълм. В новия аквариум Доли просто се самоубила, като умишлено спряла да диша.

Бренър бил женен два пъти, но никога не забравил приключението си с Доли. Неговите признания идват, след като Маргарет Ловат разкри миналата година, че е правила секс с мъжки делфин през 60-те години на миналия век в рамките на експеримент, финансиран от НАСА, припомня изданието.

TrafficNews.bg