Можете да кажете много за мъжете, като погледнете пръстите им. Някои смятат, че можете да "четете" пръстите си, докато "четете" дланта си - колкото по-силен е пръстът, толкова по-силна е функцията.

Например, ако палецът ви е силен, ще постигнете успех, ако показалецът ви е силен, вие сте много креативни и искате да сте център на вниманието.

Можете да откриете тези пет неща за мъжете, ако погледнете и "прочетете" пръстите им:

Размерът на гениталиите му

Казват, че можете да определите размера на гениталиите му от пръстите - особено с показалеца си. Дължината на показалеца отговаря на размера на пениса му.

Мъжествеността на лицето му

Има и по-прост начин и това е да погледнете директно в лицето на човека, но ако искате да бъдете допълнително убедени, можете да го направите с пръсти.

Връзката между показалеца и кутрето (наречена 2D: 4D съотношение) може да показва мъжествеността на неговите черти на лицето. Колкото по-голяма е разликата в отношенията, толкова по-мъжествен е.

Сексуалната му ориентация

Съобщава се, че гей мъжете и жените имат по-малка разлика в съотношението на размера на пръстите в сравнение с хетеросексуалните мъже или жени.

Реакцията му към успокоителните лекарства

Ако ръцете ви са равномерно оформени, тогава според проучвания, можете да реагирате по-добре на успокоителни лекарства в сравнение с тези с неравномерни ръце. Особено медикаментите, използвани за лечение на рак на простатата.

Ако има индикации за скованост на аортата

Артериалната скованост е една от най-ранните прояви на неблагоприятни и функционални промени в съдовата стена.