За мнозина  „тройката“ е секс сценарий, който се случва само в еротичните филм. Но определено не трябва да го оставяш само в сферата на фантазиите. С малко предвидливост и планиране можеш да направиш тройна среща, която да се превърне в много секси реалност.

Началото

Ако си част от двойка, трябва да избереш вашия трети партньор мъдро (това е по-сложно, отколкото просто да се избягват всякакви бивши любовници или най-добри приятели). Секс експертът Емили Морс препоръчва да намериш човек от по-широката ти приятелска група, който не е твърде близък нито на теб, нито на любимия ти, но с когото все пак би си легнала. Ако пък решиш да избереш непознат, то определено няма да има момент на дългосрочна привързаност, но пък може да има по-голям риск за безопасността ви, както и за полово предавани болести. Ако си необвързана, експертът Морс предлага сайтове за запознанства, където има голям избор и двойките могат да си търсят трета страна. Въпреки това бъди готова, че може да намериш много чудаци, така че ги проучи добре и се срещнете на кафе преди да палувате между чаршафите. Друг вариант е да отидеш в местния магазин за сексиграчки и да говориш с някого там, казва Морс. Можете да попиташ собствениците или чиновници за това, което се случва в обществото и най-вероятно да намериш някои флаери за партии или клубове. Имай предвид, че независимо дали тройката е с две жени и един мъж или двама мъже и една жена изцяло зависи от теб като и от половинката ти, въпреки че 2 жени с 1 мъж е по-често срещаният вариант, защото момчетата са склонни да бъдат по-малко разкрепостени.

Питай ме

Вероятно ще искаш да тестваш настроенията, преди да зададеш заветния въпрос. Направи това чрез сцени с тройка от филми или обсъждане на звездната двойка, която публично споделя бисексуалния си статут . След това небрежно можеш да попиташ любимия си дали някога е правил тройка и ще иска ли да участва. А когато се наложи да попиташ и третата страна, подходи така: „Хей, аз и партньорът ми мислим, че си забавен и готин човек. Искаме да правим тройка, и смятаме, че с теб ще бъде ОК. Отворен/а ли си към такова предизвикателство?“

Правилата на играта

Двойките трябва да започнат да говорят за правилата за участие втройката далеч по-рано от насрочения ден и час. Трябва да обсъдите какво точно можете и не можете да правите, дали целувките и оралният секс са ОК или не. Ако си във връзка, ти и твоят партньор може също да искате да посочите кодова дума или фраза, която да можете да използвате в случай, че нещата загрубеят и искате да се откажете. „Трябва да взема малко вода“ или „Жадна съм“ са две добри възможности. И, разбира се, не забравяйте да се снабдите с повече презервативи, тъй като те определено ще са нужни.

Нека да започнем

Въпреки че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, експертът Морс насърчава в началото на тройната ви секс сцена да се опитате да не избързвате. Започнете вечерта с вино и ордьоври, и подхванете разговор, който вероятно ще доведе до флирт. Преди да разберете , все някой от трима ви ще направи ход.

Позите

Трябва предварително да решиш дали искаш да си водеща или водена и какво искаш да усетиш физически. Що се отнася до добри позиции, които може да опиташ, Емили Морс съветва: Мъжът лежат по гръб, докато едната жена му прави орален секс, а другата жена е върху лицето му, така че той може да дава орални ласки на нея.

Когато всичко свърши

И тримата участници трябва да са наясно какво ще се случи следтройката още преди тя да се е случила. Можете да искате да си кажете „чао“ веднага или пък да се погушкате под завивките заедно. Само не забравяй, че общуването между трима ви е много важно и винаги нещата трябва да са уговорени и преговорени, за да няма изненадани.

TrafficNews.bg