Журналисти на сп. Vice интервюираха австралийски участници в порнокастинг на компанията Light Southern и разпитаха какво мислят те за работата си.

Актрисата Блейк Уайлд каза, че по време на снимките постоянно мисли за правилната позиция на тялото си по отношение на камерата. Въпреки това, към края на сцената момичето започва да мисли за храна.

"Какво ще ям след снимките? Каква пица ще получа? Горе-долу такива мисли ме занимават," споделя Уайлд. Тя също така добавя, че се наслаждава на процеса по време на работа, но той не я възбужда особено.

Порно звездата Джеси Лий Пиърс пък разказва, че по време на снимки често се тревожи дали наистина се харесва на партньора си или той просто се преструва, пише "Блиц". Случва се по време на някои сцени момичето да мисли за домакинската си работа.

"На такива снимки мога да се отпусна и да мисля за това какво прави котката ми. Ще трябва ли да я нахраня? По-късно ще отида в пощата.Такива ежедневни неща", казва Пиърс.

Момиче на име Мадисън каза пред репортери, че непрекъснато си тананика песни в главата си, докато заснема сцени на орален секс.

"Любимата ми песен е Black velvet". Пеенето ми помага да изчисля точното време и да бъда в правилното настроение ... Песните също са чудесни за синхронизацията на моите движения ", разкрива тайната на успеха си тя.