Не е трудно да разпознаете алфа жената. Тя е силна, независима, яростна и уверена. Тя не позволява другите да я победят, просто като поддържа стандарта на най-добата сред всички. Притежава определена аура, която излъчва сила и власт. И тези алфа качества правят жената неустоима и секси. Идеята, че мъжете искат покорните жени, е напълно погрешна, тъй като те обичат да бъдат с доминиращи, алфа жени.

Ето някои от алфа чертите търсят у жените.

Алфа жената никога няма да зависи от някого да й свърши работа. Тя ще изпълни задачите си и ще ги свърши сама, вместо да пита хората. Тя не иска да натоварва никога със своите нужди и затова се подготвя за най-лошото с упорита работа, решителност и мотивация.

Самоуважение

Няма как да не уважавате алфа жената и да и се измъкнете. Тя ще ви отговори подобаващо и също така ще се погрижи никога да не говорите или правите нещо неуважително към нея. Тя никога няма да позволи на някого да се отнася лошо с нея и мъжът трябва да положи много усилия, за да докаже лоялността си.

Истина

Тя държи да живее според принципите си. Тя няма да се отклони от пътя си, защото е много фокусирана върху своя живот, взаимоотношения и истина. Трудно е да я отклониш, защото тя обича яростно онези, които са й скъпи, но адски се гневи на тези, които са я предали.

Лоялност

Тя е много лоялен човек. Няма да лъже излишно, освен ако не е за по-голяма кауза. Тя е лоялна към близките си и очаква и те да бъдат лоялни към нея. Ще направи всичко възможно, за да ви подкрепи ще ви пази гърба, при условие, че сте с добри намерения.

Отношения, връзки и контакти

Алфа жената знае как да обедини хората и да бъде свързващото звено между тях. Тя ще завладее всяко парти и ще сближи хората, защото цени контактите и създаването на връзки. Тя не трябва да се насилва да бъде център на внимание, защото вече е.

Неподправена

Тя е това, което е. Тя никога няма да се преструва на никой друг. Обича себе си и представя истинската си същност пред всеки. Мъжете не трябва да се притесняват, че тази жена е измамница или изменница, защото е вярна на себе си. И това е привлекателно за повечето мъже.