Искате да получавате орални ласки, но половинката се дърпа? Или дори да го прави, то е с такова нежелание, че на вас изобщо не ви е кеф? Замисляли ли сте се, че проблемът може би не е в нея? Има жени, които не обичат да правят орална любов. Има обаче и такива, които променят отношението си към нея с времето заради неправилно „отношение“.

Ето и някои идеи какво може да я отблъсне в тази посока:

1. Натискане на главата

Порно актрисите получават пари, за да правят каквото им кажат пред камерата, но вашата половинка не. Оставете я тя да поеме инициативата и по-добре я насочете с думи какво да прави вместо да ѝ натискате и местите главата сякаш е скоростен лост.

2. Не я предупреждавате, че свършвате

Дори да сте стари гаджета, това не означава, че може да свършите в устата ѝ без нейно желание, пише tialoto.bg. Задължително я предупреждавайте, когато моментът настъпи.

3. Липса на реципрочност

Нима очаквате всеки път да си играе с достойнството ви, ако вие не желаете да слезете от пъпа надолу? Оралните ласки трябва да са реципрочни, освен ако тя изрично не ви каже, че не желае да я обгрижите по този начин.

4. Лоша хигиена

Както каза Саманта в един епизод на „Сексът и градът“ – ужасно е да си чистиш зъбите с натурален конец, скрит в гащите му. Ако искате жените да ви правят орална любов, погрижете се за терена долу – да бъде чист и подходящо подстриган/обезкосмен.

5. Безкраен финал

По статистика трябват не повече от 10 минути за достигане на мъжкия оргазъм чрез орална любов. Разбира се, има и изключения, и ако вие спадате към тях, не очаквайте жената да е във възторг от безкрайното време, което трябва да прекара с лице в слабините ви.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg