Световноизвестната актриса и модел Памела Андерсън се съблече, за да представи новата колекция обувки „Малибу” на френската дизайнерка Амели Пишар. И тъй като става дума за обувки, русокосата бомба реши да се поразхвърля, защото идеята на сесията е да покаже прекрасните аксесоари на френската й приятелка.

На снимките 48-годишната красавица отново демонстрира перфектни форми, за които могат да й завидят много млади момичета.

А ето и историята на самата колекция: През 90-те години на миналия век 32-годишната парижанка Амели Пишар се влюбва в русокосата красавица, още щом я вижда на екрана. Тя започва да мечтае за колекция обувки от изкуствена кожа, които да бъдат на краката на нейната „муза”.

Двете защитнички на животните се запознават случайно чрез общ приятел. На бившата спасителка много й допада идеята на Пишар. Дори решава да участва със свои средства в колекцията. Дамите започват тясно сътрудничество. Резултатът от него са серия обувки и аксесоари, обединили в себе си "вегетарианството, бохемството, секс символизма и 90-те години".