Коледа срамежливо, но уверено приижда на талази към праговете на домовете ни. Втурнали се към претрупаните щандове, търсим яростно подаръци за близките си хора, но все нещо не ни достига, за да намерим най-щедрия подарък за любимия си. Няма какво да се тюхкате. Панделка, завързана около бедрата ви, винаги се смята за братовчедка на коледната звезда, забодена на върха на елхата. Панделка, палаво преметната по средата на пъпа, който с нетърпеливо удоволствие очаква старта на празничния секс. Независимо дали сте палави по природа или ставате разюздани няколко часа преди да се появи дебелият старец с армаганите, не е лошо да имате под ръка празнични звънчета, дрънкащи от слиповете на партньора.

Звънтящи топки
Кой казва, че само шейната на дядо Коледа издава пътеводни звуци. Друго си е да зазвънят тестисите от радост, че са на път към сексуалната Лапландия. Оцветете малко захар с червена и зелена боя за храна и украсете предварително облизаните топки на партньора си с нея. Със същата сладост може да почерпите и пениса му. Ще се сдобиете за нула време със захарно петле, пише Bulnews.bg.

Магията на елфа
В навечерието на Коледа размерът престава наистина да има значение. Ако мъжът до вас не се слави с величав фалос, то спретнете набързо една вълшебна пиеска, в която главните герои са елфи. Знаете, че тези магически същества се славят с услужливи по дължина и острота уши. Чудесни атрибути за по-чувствено галене в областта на врата и корема. Само не правете грешката да говорите с глас, препълнен с хелий, в противен случай на момчето до вас няма да му остане много и от без това незавидната мъжественост.

Тиха нощ
По време на празниците настава такова текучество на рода в дома ви, че на секундата прибавяте закъсняло желание за подарък към Дядо Коледа – разтегаем диван или къща с две липи отпред и една допълнителна спалня отзад. Не стига, че е тясно, ами трябва да го раздавате и тихо, щото рискувате на другата сутрин свекървата да прави разбор с тъщата за вокалните ви способности и за изпуснатите възможности да сте една от оперните прими на Миланската скала.

Натъпканият чувал
Ако пък наистина няма никакво място, където да изпружите влюбените си тела с половинката, то спалният чувал е наистина добро място за спане и любов. Хем на скрито, хем на топло, хем интимно. За по-палаво прекарване може небрежно да посегнете към чорапи със силикон, с които в сюблимния момент да завържете я очите на господинчото, я да пристегнете ствола на празничния му пенис. Така ще удължите удоволствието и ще отдалечите преждевременното коледно свършване.

Закуска за отличници
Най-вероятно Дядо Коледа е наистина уморен в края на целия коледен пробег. И със сигурност не би му харесало, ако на масата в хола намери почерпка от домашни курабийки и купешко мляко. Но на когото не му харесват ръчно приготвените сладки, то да си измерва самотно прекалено завишените нива на лошия холестерол. В крайна сметка друго си е да има с какво да се подкрепиш, изнурен от коледното плътско любуване. Мляко и курабийки може да е дребна, но доста приятна среднощна закусчица. „Кърмете” партньора си, докато той топи пръсти в сиропа на сладката ви бисквитка.

Подкастри елхата
Част от коледната традиция е живите дръвчета да се чистят от пренаселените клончета. Какво по-добро време от това да изчистите и ненужната растителност от гениталиите на другия. Завържете му очите, въоръжете го с кураж, запретнете ръкавите и хванете здраво самобръсначката. След като свършите с оборката, доволството на партньора и вашето ще се прелеят в оргазма на едно от най-гладкото фелацио, в което сте участвали.