Време е да станеш на ти с френския!…или казано на кратко – ето как да схванеш бързо, бързо най-съществените и палави трикчета в оралния секс, с които да накараш твоя човек да загуби представа за реалността.

„Невидимата“ свирка
Много жени са силно притеснени от начина по които изглеждамъжкия член и именно заради това не могат да се отдадат и насладят на страстта докато правят орална любов на любимия си. Опитай да загасиш лампите и да отвлечеш вниманието си с нещо, което те възбужда – така всичко ще стане точно както трябва и както той го очаква.

На дълбоко
Има си специален трик, които ще даде на твоя човек илюзията, че си налапала члена му мнооого на дълбоко. Постави върха на езика на в края на небцето си (там където започва гърлото ти) и остави мъжкото му достойнство да се удари в долната страна на езика ти, а той да си мисли, че всъщност е стигнал до пределите ти.

На първото здрасти
Социологическо излседване е установило, че 34% от мъжете предпочитат жените да ги изненадат с орален секс още когато влязат през вратата на апартамента им. Следващият път: Кажи му да ти прати съобщение, когато е почти у дома, а след това му направи сладострастна засада.

Финалната права
Може и да ти звучи странно, но е истина – той не винаги иска да свърши. Много момчета всъщност нямат желание палавите ви страсти да приключат само с едната свирка. Много от представителите на мъжкия пол приемат оралната любов просто като любовна предигра.

„Неговите момчета“
Едва ли не си на ясно, че представителите на силния пол имат огромното желание „неговите момчета“ да се присъединят към френското парти, което му правиш. Да, тук говорим за тестисите му, които никога ама никога не трябва да игнорираш, докато си играеш палаво с члена му. Опитай този трик: вземи в устата си и леко засмучи един от тестисите му, това ще го накара да полудее от кеф.

Винаги си има първи път
Убедени сме, че си има все един начин по който той никога не е бил облизван. Меатусът – дупчицата на върха на пениса му е сууууупер чувствителна зона. Придържай връха на езика си на това място и приложи съвсем лека сила. Това е толкова специфично място, че той вероятно дори не е предполагал, че от него може да изпита подобна възбуда. Разултатът: Ще те боготвори, че си го открила и си го дарила с това усещане.

TrafficNews.bg