Когато търсим партньор, с когото да създадем дълготрайна връзка, всеки има своите критерии за идеал. За мъжете е важно жената не само да има секси излъчване. По-важно е партньорката им да е разбираща, да имат пълноценен съвместен живот.

Какви други черти търси един мъж в бъдещата си или настояща партньорка?

Усмихнати жени

Първото, което забелязват мъжете е появата на жената. Физически привлекателната дама няма да остане незабелязана, но нейното позитивно излъчване и усмивката ѝ определено могат да събудят мъжкия интерес. Топла, искрена усмивка, с добре поддържани зъби. От друга страна, намръщената жена, по-скоро би отблъснала потенциални обожатели и партньори, пише Az-jenata.bg.

Добре поддържани жени

Мъжете харесват жените, които са добре поддържани. Какво означава това? Чиста и спретната коса, поддържани ръце, приятно ухание на парфюм, модерни, но не задължително скъпи дрехи, които са добре поддържани, чисти обувки, лек грим. Дамите, които изглеждат приятно за мъжкото око, излъчват красота, самочувствие, техните маниери са други. Всичко това се харесва на мъжете без значение дали жената е тяхната партньорка или позната. Добре поддържаната жена не се запуска, дори когато си е у дома по домашни дрехи.

Жени, които са по-семейно ориентирани

Модерна, амбициозна, интелигентна, независима... Всички тези положителни качества са приятни и привличащи за мъжете. Но има нещо, което е особено важно за представителите на силния пол и това е добротата, грижовността, създаването на домашен уют, семейните ценности. Защото сексуално и физически привлекателна жена може да им носи удоволствие в леглото, но грижовността е нещо, което ако липсва, връзката не би продължила дълго време.

Забавна и със силен характер

Една връзка не се гради само на хубавите мигове. Има трудности, в които попадат двамата партньори или само единият. Въпреки че е важно жената да има стабилна опора в лицето на мъжа до себе си, за мъжете е не по-малко важно, в трудни моменти, партньорката им да прояви твърдост и характер. Когато той има лош ден, достатъчно е тя да го прегърне и да му каже нещо забавно. Жената, която е песимистична, която уронва самочувствието на партньора си, създава токсичност във връзката.

Общителните и възпитани жени

С тях общуването е приятно, защото те са дружелюбни, освободени, забавни. Все черти на характера, които привличат мъжете.