Истина е, че с времето любовната връзка губи своя пламък на страстта. Работата, грижите за семейството, отнемат от времето и вниманието ни към партньора. Но е важно и двете страни да намерят начин да се балансират и да влагат еднакво усилия за поддържане на интереса един към друг, пише Bulnews.bg. Флиртуването помежду ви е добър вариант и е хубаво всяка двойка да го прави от време на време. Но има още няколко неща, които е добре да направите поне веднъж.

Вижте кои са и защо.

Направете го, докато сте заедно под душа
Душ сексът е забавен и може да бъде също чувствен. Без значение дали имате вана или не, това е един начин да разчупите рутината, да преоткриете сексуалността си и тази на партньора ви. Разбира се, бъдете внимателни с движенията, все пак е хлъзгаво.

Направете го на обществено място
Ако все още не сте го пробвали, опитайте да вдигнете страстта и адреналина си малко повече. Изборът на място, оставяме на вас.

Включете в любовната игра храна
Любовната игра е много важна част от секса. Тя не бива да бъде претупвана. Благодарение на нея преоткриваме тялото си, достигаме нови точки на възбуда. Някои двойки предпочитат да включат в този интимен момент секс играчки. А защо не и сладолед, мед, сметана, шоколад. Храната може да послужи като вкусно „оръжие“ за повишаване на страстта и подхранване на фантазиите ни.

Гледайте порно заедно
Погледнете на филмите за възрастни от друга гледна точка, а не като нещо мръсно, безкласно, поне един път. На партньора ви ще му хареса. Освен това винаги може да заимствате идеи, които да пречупите през вашата призма, така че да бъдат чувствени, нежни, доставящи ви удоволствие.

Пригответе си нещо вкусно за хапване
Дори повече от веднъж. Не е нужно винаги да излизате да хапвате навън, в компания на приятели. Останете си вкъщи и гответе заедно. Изцапайте се, правете всичко заедно, забавлявайте се докато приготвяте любимата храна.

Среща на плажа
Без значение от колко време сте заедно, срещите са нещо, което прави връзката по-вълнуваща. Лятната почивка е идеална за романтични срещи, като тези по залез слънце на плажа.

Масажирайте се един друг преди или след секс
Масажите са чудесни за прелюдията, но и интимен завършек на секса. Не ги подценявайте, те са много специално физическо докосване.

Пишете си забавни бележки
Това е като една игра. Оставете бележка на любимия за добро утро, лека нощ, ако искате да го предизвикате да се случи нещо палаво помежду ви, когато искате да сте романтични или да се обясните в любов.