Вероятно най-досадното нещо, което може да се случи във всяка връзка, е предателството. Често партньорът няма кураж да си признае за грешката, защото това води до раздяла почти всеки път.

Случва се дори хванати в крачка да не си признават за грешката. Събрали сме най-популярните извинения, които няма да върви, ако кажете на вашите партньори.

"Стана случайно"

Има всякакъв тип инциденти, но предателството не може да бъде приписано  към тях. Можете да сбъркате ключове в бързината, да забравите да изключите ютията, но не можете да изневерите по погрешка. Така че на жертвата на такива „злополуки“ трябва да й бъде ясно обяснено, че последиците ще бъдат платени чрез сериозно изясняване на връзката, но най-често с прекратяването й. 

"Сексът е изчезнал от живота ни"

И това може да се чуе от партньора-нарушител. Логиката на човека е, че определен брой дни без секс им дава пълна свобода на действие, пише Блиц. 

Най-често това се случва при двойки, където не е обичайно да се обсъждат проблемите. Вместо да ги решават и да се отърват от грешки чрез диалог, един от партньорите започва да търси приключение извън връзката си, опитвайки се да забрави в чуждо легло.

"Все още ще се разделяме"

Да, когато връзката е на ръба, усещането за самота прикрива. Присъствието на партньора бе ви прави щастлив и вече ви е безинтересно да сте заедно.

Опитвайки се да не нанесат емоционална рана с пролука, партньорът поддържа връзката, но в същото време търси друг човек. Работата е там, че когато партньорът разбере за изневярата, това определено няма да направи нещата по-лесни за него, така че предателството никога няма да бъде извинение за края на една връзка. Ако не можете да бъдете близо до този човек, дори отчасти, няма смисъл да заблуждавате себе си и него.

"Бяхме пияни"

Алкохолът не може да бъде извинение за поведение, което наранява другите. Не забравяйте, че всичките ви решения, взети под влиянието на алкохол, ще имат реални последици, когато се изтрезнеете, същото се отнася и за изневярата - правите грешка, за която вашият партньор не е длъжен да ви прости само защото съзнанието ви е замъглено.