Ако си падате по бързия секс на необичайни места, то за вас подходяща е „кучешката поза“. От една страна може да не сваляте дрехите си, а от друга –не ви трябва легло, съобщава tialoto.bg

И все пак тази поза не е удобна на всички жени, тъй като при нея проникването е дълбоко и понякога ъгълът е болезнен за дамата. Може да опитате няколко вариации, които да носят удоволствие и на двете страни:

Напълно изправени

За целта дамата просто трябва да подпре ръце на някаква повърхност пред себе си, за да запази равновесие и да вирне дупе назад.

На колене

Може и двамата да застанете на колене, а може и половинката ви да е качена на някаква мебел (легло, маса, стол), а вие да останете прав.

Преметната на облегалката

Най-удобното място за тази поза е диванът, тъй като облегалките му са меки. От различните вариации тази е и най-малко болезнената, тъй като дупето и вагината са по-високо и проникването е по-лесно и с по-малко съпротивление.

По диагонал

Не опитвайте това, ако не искате да се потите. Не го правете и на прекалено твърда повърхност, тъй като дамата е на лакти, а краката ѝ са усукани около кръста ви. Тествайте позата върху мек килим или подложете възглавници.

 

ОЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg