Казват, че сутрешният секс не е толкова предпочитан като този вечерта. В това има зрънце истина: много хора твърдят, че изобщо не им е до нищо преди първата чаша кафе. Но погледни ситуацията от друг ъгъл. След сутрешния секс ще си в чудесно настроение през целия ден!

Най-малкото нищо не ти пречи да се опиташ, нали? Може би ще откриеш, че ако започнеш деня си със секс, бързо ще се събудиш и ще влезеш в режим "пълна с енергия".

Дръпни завесите

Една от основните трудности по отношение на сутрешния секс е сънливостта, а нищо няма да те събуди по-добре от слънцето. Освен това е достатъчно деликатно, за да подчертае силните ти страни и нежно да скрие недостатъците.

Използвай вибратор

Често се случва единият партньор да иска секс сутринта, а вторият - не. Има решение на проблема! Нека един си вземе сутрешната доза оргазъм, а вторият - чаша кафе на спокойствие. Е, или не съвсем на спокойствие. Кой знае, вероятно ще иска да се присъедини в определен момент.

Без внезапни движения

За да се отдадете на ранни удоволствия, трябва да го направите постепенно. С любовна предигра и целувки. Чудесен вариант за сутрешния секс е позата "лъжички", в която единият партньор лежи зад гърба на другия. При този ъгъл проникването не е твърде дълбоко, а движението е плавно.

Секс под душа

Ако ти е неудобно от естествените човешки прояви сутрин (като лош дъх, например), комбинирай секса с гореща вода. Ще се заредите с енергия и ще се освежите преди работа. Не забравяй, че под краката ви трябва да има подложка, за да не стане инцидент, както и туба с лубрикант, защото водата безмилостно отмива „естествената смазка“.

Без да се измъквате от одеялото

Да захвърлите одеялото, оставяйки студеният сутрешен въздух да ви отърси от дрямката, може би е ефективно, но е напълно анти-секс. По-добре поддържайте топлината, много по-лесно е да достигнете оргазъм. Дори има смисъл да сте с чорапи, защото учените вече са доказали, че има връзка между тях и оргазмите.

А и като цяло, перспективата да останете под одеялото за малко по-дълго от очакваното, може да бъде много секси.

Целувки!

Ако и двамата сте доволни от особеностите на "сутрешния дъх" и не се притеснявате от нищо, това е страхотно! Тогава нямате нещо, което да ви ограничава. Можете да опитате също така орален секс или взаимна мастурбация. Така всеки ще следва темпото, което му гарантира сигурен оргазъм, пише Cosmopolitan.