Едно е той много да те иска, а другo е да не се интересува от нищо друго, освен от външния ти вид!

Праща ти съобщения само след 1 през нощта. Нали си виждала всички онези, които пишат есемеси, докато шофират нанякъде през нощта? Е, всички са тръгнали към някоя като теб, най-много един или двама пишат на жените си, че се прибират.

Дразни се, когато го поканиш у вас да гледате филм, и се окаже, че няма да получи секс. Толкова прецакан се чувства, че си тръгва веднага, обяснявайки колко е уморен.

Не се срещате с негови приятели. Така му е по-лесно да изчезва, когато си поиска – нито знаеш къде излиза, нито с кого.

Никога не те оставя да преспиш у тях. Не те кара да си тръгваш, но все обяснява, че много рано сутринта има или работа, или нещо да свърши с приятел, или със семейството си.

Преди да си тръгнеш от дома му, той винаги се грижи да си вземеш всичко, което си донесла със себе си – шнолата за коса, пуловерът, шалът... Така се застрахова, че няма да се върнеш за нещо забравено в момент, в който не иска да те вижда.

Никога не сте били на истинска среща. Истонските срещи са за момчета, които се припознават като твое гадже, а не като приятелче за секс, нали?

Той винаги настоява да си разделите парите за пицата, която поръчвате след секс. Ако само единият плати, ще започне да прилича на истинска среща, а той не иска това.

Винаги е зает, когато искаш да поговорите за нещо важно за теб, или пък когато си разстроена. Той не ти е гадже, нали помниш, защо трябва да се интересува от емоциите ти?

Винаги, когато се виждате за повече от час, правите секс. Ако не можеш да си спомниш за случай, когато не е ставало така, значи отговорът е ясен – той те търси само за секс.

Единственият подарък, който ти е правил, е вибриращ пръстен за още секс удоволствия. Е... нямаме какво да добавим...

Всеки ваш разговор бързо се превръща в такъв за секс. Дори когато си в магазина, и си купуваш сок и плодове, той пита „О, в магазина ли си? В магазин още не сме правили секс!”

Когато те вика да отидеш на среща с негови приятели, обикновено го заварваш да чака пред заведението, всички са се разотишли, и вие трябва да отидете или у тях, или у вас... за да правите секс, естествено.

Комплиментите, които ти прави, са свързани само с външния ти вид. Харесва дупето ти, но не и чувството ти за хумор, винаги си секси, но никога прекрасна.

Когато идва у вас, се насочва направо към спалнята. Никога не се завърта в кухнята, за да ти приготви нещо за хапване, не сяда на дивана, за да те разпита как е минал деня ти.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg